benim d smart kartımı sorunsuz okudu makinam ye 2000 cıs super plus bilginize kartta bloke olmadı
benim d smart kartımı sorunsuz okudu makinam ye 2000 cıs super plus bilginize kartta bloke olmadı
arkadaşlar merak etiğim birşey var benim cihazım usbli next 2000cx süper plus. Yeni yazılımı yükledim ama güncellendi yazıyor hiçbir kanlı açmıyor.ushia.cheese peece,fransa1... falan hiçbiri açılmıyor hangi kanlları açıyor bu yazılım bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürle bilgi için.
slm benim cihazım next ye-2000 cx süper pulus 18.12.2008 yazılımını atıyorum(usb) ile cihazın önünde boot yazıyor.yüklemeyi yapıyor ama sorfcam atmak istediğimde uyumsuz dosya diyor.nerde yanlış yapıyorum anlayamadım.herşeyi yeniden yapmak istiyorum.
hangi yazılım,sorfcam,ve kanal listesi atabilirim.tektek belirtecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
klosörden çıkarıyorum ama.neyse tekrar deneyeceğim hepsini silbaştan. fabrika ayarlarına dönüp,yazılım sörfcam ve kanal listesini yeniden yükleyeceğim.ban yazılım,sorfcam ve kanal listesini verebilirmisin.
slm usta dediğin gibi vermiş olduğun sorfcamı usb ye attım. usb açıp dosyanın üzerine gelerek fareyle sağ tıklayıp dosyayı çıkart diyorum.sonra usb uyduya takıp çıkartmış olduğum dosyanın üzerine gelip.ok basıyorum.ama uyumsuz dosya diyor. yani gene beceremedim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri