REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
52 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Next 2000 Super Plus serileri 18 Aralık 2008 yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ıceman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel de birazda hotbirdde ki kanalları açsa seyredcek bişe yokki
    Biraz sabredin arkadaşlar.Şu an kart paylaşım yapan ve uydudan güncelleyen cihazlardan başka hiç bir cihazda bir şey yok umutta yok.Ama next öyle demiyor uydudan güncelleme yazılımını vereceğim diyor alt yapısını hazırlıyorum diyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biraz sabredin arkadaşlar.Şu an kart paylaşım yapan ve uydudan güncelleyen cihazlardan başka hiç bir cihazda bir şey yok umutta yok.Ama next öyle demiyor uydudan güncelleme yazılımını vereceğim diyor alt yapısını hazırlıyorum diyor.

KUCER ustat sağolasın evet dediklerin dogrudur aynen katılıyorum biz türk milleti olaraktan biraz sabırsızlık hepimizde vardır olsun ne yapalım idare edecez birbirimizi sabırla beklemesinide ögrenmek gerek böyle zamanlarda tabiki saglıcakla kal bol paylaşımlar gününüz neşelı geçsin yapanların da emegine sağlık next bu büyük işler yapar her zaman

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri