Biraz sabredin arkadaşlar.Şu an kart paylaşım yapan ve uydudan güncelleyen cihazlardan başka hiç bir cihazda bir şey yok umutta yok.Ama next öyle demiyor uydudan güncelleme yazılımını vereceğim diyor alt yapısını hazırlıyorum diyor.
Biraz sabredin arkadaşlar.Şu an kart paylaşım yapan ve uydudan güncelleyen cihazlardan başka hiç bir cihazda bir şey yok umutta yok.Ama next öyle demiyor uydudan güncelleme yazılımını vereceğim diyor alt yapısını hazırlıyorum diyor.
KUCER ustat sağolasın evet dediklerin dogrudur aynen katılıyorum biz türk milleti olaraktan biraz sabırsızlık hepimizde vardır olsun ne yapalım idare edecez birbirimizi sabırla beklemesinide ögrenmek gerek böyle zamanlarda tabiki saglıcakla kal bol paylaşımlar gününüz neşelı geçsin yapanların da emegine sağlık next bu büyük işler yapar her zaman
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri