REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/17 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
163 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Baff Twin VE Yumatu Q Twin Uydudan Kart Paylasimiyla Acilan Kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler arkadaşım bende bu hafta kara köyde fiyatını bir srucam acaba kanal geçiş hızı nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekürler arkadaşım bende bu hafta kara köyde fiyatını bir srucam acaba kanal geçiş hızı nasıl

Kanal değişim hızı yavaş oda 2. kablodan dataları güncellediği için

Cihazı almak isteyen arkadaşlar Yumatu firmasını arayıp dahili 300 bahadır bey ile görüşerek

Yumatu tlf numaraları (akanez elk.)
    Tlf 0 212 550 42 51
    Tlf 0 212 550 44 50

bahadır bey'i Süpersatforum vasıtasıyla aradığını vede benim adımı vererek Teknisyen101 uygun fiyata (piyasadan daha aşağı) cihazı temin edebilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping

Alıntı headend Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı kanallar HERZ 30900 FTA ve modemiyle ok ..modem ..hyundai ve excruiser cihazlarlada ok
    ustam bu cihaz yenimi cıktı hayırlı olsun m.ali saygılar as akşehir:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

brovo yumatuya fiyatını araştırdım fiyat vermek yalnış olur diye yazmıyorum fakat uydudan paylaşım yapan cihazların içinde en ucuz olanı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kanal değişim hızı yavaş oda 2. kablodan dataları güncellediği için

Cihazı almak isteyen arkadaşlar Yumatu firmasını arayıp dahili 300 bahadır bey ile görüşerek

Yumatu tlf numaraları (akanez elk.)
    Tlf 0 212 550 42 51
    Tlf 0 212 550 44 50

bahadır bey'i Süpersatforum vasıtasıyla aradığını vede benim adımı vererek Teknisyen101 uygun fiyata (piyasadan daha aşağı) cihazı temin edebilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elimde anolok cihazım var bunu veripte yeni çıkan cihazı alabilirmiyim birde cumartesi çalışıyorlarmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu cihaz ilk önce baff için yapıldı epeydir satılıyo fiyat konusuna gelince baff daha ucuz olacak teknisyen arkadaş yanlış biliyo insanları yanlış yönlendirmesin bu cihazı ilk olarak baff için yaptılar baff dan ucuza satamazlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serhatyu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu cihaz ilk önce baff için yapıldı epeydir satılıyo fiyat konusuna gelince baff daha ucuz olacak teknisyen arkadaş yanlış biliyo insanları yanlış yönlendirmesin bu cihazı ilk olarak baff için yaptılar baff dan ucuza satamazlar

Kardeşim yanlış bilgi niye verelim ne kazancımız var piyasada Yumatu Q twini 190 ytl ye bulabilirsiniz. fakat baff 250 ytl den başlıyor.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pirler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elimde anolok cihazım var bunu veripte yeni çıkan cihazı alabilirmiyim birde cumartesi çalışıyorlarmı

verdiğim tlf numaralarında firmayı bir arayıp sorun istarseniz. değişim yapıyorlar diye biliyorum.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

190 ytl fiyatı hiçbişe önümüzdeki hafta sonu düşünüyorum almayı bir şeyi sorucaktım elimde anolog cihazım var onu veripte diyer cihazı alabilirmiyiz tabiki üzerini tamamlayarak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    verdiğim tlf numaralarında firmayı bir arayıp sorun istarseniz. değişim yapıyorlar diye biliyorum.
    teşekür ederim üstat bilgilendirme için hafta sonu arayıp sorarım:45:

Sayfa 3/17 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri