Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/17 İlkİlk ... 34567891011121314151617 SonSon
163 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Baff Twin VE Yumatu Q Twin Uydudan Kart Paylasimiyla Acilan Kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel kardeşim 21,6 dan 53 dereceye gittin yeni yazılım attın ordan şimdilik izliyorsun birkaç gün sonra tekrar 21,6 ya dönmek istesen yayınlar 21,6 dan verilmeye başlasa ne yapacaksın geri yazılım yok atamassın 21.6 için küllümen biter cihazınız iyi düşünüp karar verin 53 geçtiniz geri 21.6ya geldiginizde biss girecek yer yok. işiniz biter dikkat edelim.53 nekadar sıhhatlı devam edecek bilinmiyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akharman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel kardeşim 21,6 dan 53 dereceye gittin yeni yazılım attın ordan şimdilik izliyorsun birkaç gün sonra tekrar 21,6 ya dönmek istesen yayınlar 21,6 dan verilmeye başlasa ne yapacaksın geri yazılım yok atamassın 21.6 için küllümen biter cihazınız iyi düşünüp karar verin 53 geçtiniz geri 21.6ya geldiginizde biss girecek yer yok. işiniz biter dikkat edelim.53 nekadar sıhhatlı devam edecek bilinmiyor....
    Akharman üstad 53 derece için firmalar burdan devam edeceğini söylüyor, fakat 21,6 derecede devam edebilir çünkü 21,6 dreceyi sadece baff ve yumatu kullanmıyor dünyadaki bütün firmalar da 21,6 dereceyi kullanıyor.
    Ayrıca kafanızı yormayın 53 ten 21,6 dereceye dönmek isterseniz yazılımı var, yazılımı formumuza eklerim

saygılar :45:
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgine tşk.teknisyen 101 kardeş 21,6 nın geri dönüş yazılımını buraya eklesen sevinirim .ben hala 21.6 yı bekliyenlerdenim dediginiz gibi bütün büyük firmalar datalarını burdan yolluyorlar 53 nekadar geçerli kuşkuluyum.onun için şimdilik 21.6 nın açılmasını bekliyorum keşke kimse bizleri böyle uğraştırmasa birazda sıktı artık birileri bir işler peşinde galiba bir rant işine benziyor bu eziyetin altında yatan...bıktı millet artık bu rantcılardan milletin işigücü yokta cihaz alıyor bir etek para bir kaç gün izle sonra yok şu yok bu uydu dönbabam dön...saçmalık protostoedelim bunları kim bizimle uynuyorsa porotosto edelim....delamlar....iki maça bakacagız zehir ediyorlar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

degerli dostlar ben şehir dışındayım bir dostumuz şu ***leri verdi 21.6 için deneyen varmı içinizde bu keeyleri.Uydudan Güncelleme Yapan Cıhazların Yeni Biss ***ler 21.5 dereceden Data alanlar

09 08 AD 24 68 62 65 09
    1E 04 09 A9 9D 0B CD 5F

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yukardaki keeyleri yeni denedim taam tıkır tıkır açıyor:tşk.25,5 deki NBA KANALIDA AÇA BİLİRSEK İŞLEM TAAM EMEGİ GEÇENLERE TŞK.21,6 FUL ÇALIŞIYOR SAAT:11.00 GÜN CÜMAERTESİ AY ŞUBAT 21 YIL2009
    09 08 AD 24 68 62 65 09
    1E 04 09 A9 9D 0B CD 5F

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 9 derece MCT full paket paylaşımda.iyi seyirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustalar Benim Bir Sorum Olacak Yardım Ederseniz Sevinirim Esi Cihazlar (elle *** Girilen ) 21 Dereceden çalışıyor Fakat Yumatu Tabanlı Cihazlar 21 Yazılımı Atsakda çalışmıyor Bununsebebi Nedir Teşekkürler Bu Cihazlar Sadece 53 Mü çalışacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurdan35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustalar Benim Bir Sorum Olacak Yardım Ederseniz Sevinirim Esi Cihazlar (elle *** Girilen ) 21 Dereceden çalışıyor Fakat Yumatu Tabanlı Cihazlar 21 Yazılımı Atsakda çalışmıyor Bununsebebi Nedir Teşekkürler Bu Cihazlar Sadece 53 Mü çalışacak
    53 drece uydusunda data almak daha stabil. kanallarda donma yok, 53 dereceyi tavsiye ederim,Yumatu Firması ilerde 21,5 dan data alımının sonlanacağını beyan etti onun için 53'e geçiniz.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Twin Cihazı Olanlar İçin.
    *26-02-09* Tarihindeki,
    GALATASARAY & BORDEAUX jsc +2 kanalından izeyebilirsiniz.
    HOTBİRD : 11296 H 27500
    NİLESAT : 12284 V 27500
    Başlama saati 20:30 dur.
    *İYİ SEYİRLER*

alıntı
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam Sonlanabilir Ama şu An 21 çalışan Yazılım Varmı Varsa Gönderebilirmisiniz En Son Yüklenen 21 Yazılımı ***ler Değiştikten Sonra çıkmıştı Yükledim 2 Gün Sonra Gitti

Sayfa 13/17 İlkİlk ... 34567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri