REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Next 2000 cx super plus usb yazılım hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next 2000 cx super plus usb yazılım hatası

Selam Arkadaşlar
    Bende Next 2000 cx super plus usb li cihaz var son yazılımı atarken yarım saat beklememe rağmen cihaz kendini resetlemiyor cihazın arkasından 2 kere açıp kapama yaptığım halde değişen bir şey olmadı..

Yeni yazılımı indirdim usb yi taktım yazılımı buldu yükle dedim " yeni yazılım yüklenecek " dedi tamam dedim bu seferde cihaz bootlanacak dedi ve öylece kaldı sorun ne olabilir acaba ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımı rs 232 ile atmanı öneririm.Bazen usb den yazılım yuklerken böyle sorunlar olusabiliyor.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımı rs 232 ile atmanı öneririm.Bazen usb den yazılım yuklerken böyle sorunlar olusabiliyor.
    Teşekkürler Üstad bilgi için ..
    İşin ilginç yani aynı USB de Müzik ve Resimler var onlar çalışıyor ama yazılım dosyasını açmıyor demek tuhaf..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım yapman gereken yazılımı attıktan sonra cihaz donduğu zaman flaş belleği kesinlikle yerinden çıkarma cihazı power tuşundan kapatıp aç açar açmaz kendisi yüklemeye devam eder bir süre bekle tamamamen bittiği zaman zaten cihaz kendi açılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulentdaglan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım yapman gereken yazılımı attıktan sonra cihaz donduğu zaman flaş belleği kesinlikle yerinden çıkarma cihazı power tuşundan kapatıp aç açar açmaz kendisi yüklemeye devam eder bir süre bekle tamamamen bittiği zaman zaten cihaz kendi açılır.
    bende aynı sorun var power tuşuda kitleniyor fişi çekmek zorunda kalıyorum 3 kez denedim olmadı saygılarımla..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri