Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Next 2000 cx super plus usb yazýlým hatasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Next 2000 cx super plus usb yazýlým hatasý

Selam Arkadaþlar
    Bende Next 2000 cx super plus usb li cihaz var son yazýlýmý atarken yarým saat beklememe raðmen cihaz kendini resetlemiyor cihazýn arkasýndan 2 kere açýp kapama yaptýðým halde deðiþen bir þey olmadý..

Yeni yazýlýmý indirdim usb yi taktým yazýlýmý buldu yükle dedim " yeni yazýlým yüklenecek " dedi tamam dedim bu seferde cihaz bootlanacak dedi ve öylece kaldý sorun ne olabilir acaba ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazýlýmý rs 232 ile atmaný öneririm.Bazen usb den yazýlým yuklerken böyle sorunlar olusabiliyor.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yazýlýmý rs 232 ile atmaný öneririm.Bazen usb den yazýlým yuklerken böyle sorunlar olusabiliyor.
    Teþekkürler Üstad bilgi için ..
    Ýþin ilginç yani ayný USB de Müzik ve Resimler var onlar çalýþýyor ama yazýlým dosyasýný açmýyor demek tuhaf..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým yapman gereken yazýlýmý attýktan sonra cihaz donduðu zaman flaþ belleði kesinlikle yerinden çýkarma cihazý power tuþundan kapatýp aç açar açmaz kendisi yüklemeye devam eder bir süre bekle tamamamen bittiði zaman zaten cihaz kendi açýlýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulentdaglan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým yapman gereken yazýlýmý attýktan sonra cihaz donduðu zaman flaþ belleði kesinlikle yerinden çýkarma cihazý power tuþundan kapatýp aç açar açmaz kendisi yüklemeye devam eder bir süre bekle tamamamen bittiði zaman zaten cihaz kendi açýlýr.
    bende ayný sorun var power tuþuda kitleniyor fiþi çekmek zorunda kalýyorum 3 kez denedim olmadý saygýlarýmla..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri