emu devri bir fırtınaydı esti geçti diye düşünüyorum ve o fırtına sayesinden türkiyede çok hızlı bir uydu piyasası oluştu ..ama gelecek günler hangi fırtınaları getirecek orası bilinmez elbette....
Evet
Hayır
emu devri bir fırtınaydı esti geçti diye düşünüyorum ve o fırtına sayesinden türkiyede çok hızlı bir uydu piyasası oluştu ..ama gelecek günler hangi fırtınaları getirecek orası bilinmez elbette....
Ilk Açılacak Sistem Nagra 3 Olacaktır Ondan Sonra Tps Ve Ab Sat-premier Digital+ Ve Polsat Thor Da Digi Paketi Ve Tabiki Siriustaki Paket Hepsi Açılacak Yakın Da Yılbaşın Dan Sonra
bence herkezi kart paylaşımcılığa teşvik ediyorlar sonuç paran varsa herşeyi seyredersin kısacası böyle benim kanaatım belki güzel günlerde yakındadır inşallah her şey gönlümüzce olsun önce sağlık
cok bekleyin siz daha firma destegi falan firmalar el altından harıl harıl HD yayınlara uyumlu cihazlarla piyasa kapmak peşindeler.emu memu ugraşacak ne halleri nede vakitleri var bu cihazlarında sonu analoglar gibi çöp seyrettiginizi kar belleyin gerisi teknolojinin önüne gecilmiyecegine göre boş laf boş muhabet nerde o eski cazırtılı pikaplar fışırtılı teyipler
görünen köy klavuz istemez zira rs 232 kablosunu aylardır kullanmadım bu saatten sonra da bitkisel hayatta olan emularının yakında prizi çeklip var olan organlarının ceşitli kurum kuruluşlarca payalaşılacagını düşünmekteyim zira bagış için cok bekleyen var .. genel egilim artık krizle beraber uydu sektörünün derin darbe aldıgı yönde zira kimse alıcını değiştirmiyor piyasada yaprak kımıldamıyor yanlış mı biliyorum aksini söyleyen varsa gerekçelerini sunsun da hak verelim ...
emunun saglıgı cihaz satışlarına baglı biraz daha satışlar düşerse her şey olur
arkadaslar bence daha emuya devam edecekler yılbasından sonra ben kendim analog zamanından beri uydu kurarım ve 4-5 senedir yazılım atarım ozamandan beri emu yazılımlarının bitecegini söylüorlar ve halen hd makinalar cıkarıyorlar peki size soruyorum arkadaslar emu biterse millet ve uydu kullananlar ne yapacaklar bence emu biterse uydularda biter bu gercek....
emu devri kapanması demek uydu satışlarının düşmesi demektir.yenilik lazım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri