REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Uydu dunyasında Emu devri kapandımı?

Katılımcı sayısı
766. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

539 70.37%
  • Hayır

227 29.63%
Sayfa 8/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
116 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Uydu dunyasında Emu devri kapandımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bence emu devri kapandı ama piyasadaki cihazlar ne olacak çok merak ediyorum sesilk devam ediyor malsef saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekleyip göreceğiz adsl paylaşımla bu işler olmuyor satamıyorlar piyasa geberdi ağlıyor bence yakında arkadaşımızında dediği gibi hareketlenmeler olacak ben bundan adım gibi eminim bu sessiz bekleyiş yakında son bulacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaşasn emu oleyyyyyy en büyük emu kim tutar seni be yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar emo devri bitti artık bundan sonra emo cihazların yerini uydudan veya niternet paylaşımlı cihazlar yerini alacaktı ben öyle düşünüyom çünkü hızla paylaşım cihazlar geliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emu devri bitmiştir onunla beraber emu ile şifreli yayınları açmaya çalışan receiverlerinde ömrü tükenmiştir card sharing yapan cihazların uzun süre piyasada faaliyetlerini sürderebileceği bir döneme girmiş olduk ama yinede şanslıyız ustalarımız sayesinde card sharing diye bir sistem ve bunu destekleyebilecek cihazlar ortaya çıkardılar bu sayede bir çok şifreli yayını emeuda izleyemeyeceğimizden bile fazla bir çok kanalı bu yolla rahatlıkla izleyebiliyoruz bence bunu bize sunan insanlara teşekkür edelim. teşekkürler. ( emu ile şifreli yayınları çözmeye çalışan cihazlara rağbet göstermeyin yoksa cihaz elinizde kalabilir)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı pisisik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emu devri bitmiştir onunla beraber emu ile şifreli yayınları açmaya çalışan receiverlerinde ömrü tükenmiştir card sharing yapan cihazların uzun süre piyasada faaliyetlerini sürderebileceği bir döneme girmiş olduk ama yinede şanslıyız ustalarımız sayesinde card sharing diye bir sistem ve bunu destekleyebilecek cihazlar ortaya çıkardılar bu sayede bir çok şifreli yayını emeuda izleyemeyeceğimizden bile fazla bir çok kanalı bu yolla rahatlıkla izleyebiliyoruz bence bunu bize sunan insanlara teşekkür edelim. teşekkürler. ( emu ile şifreli yayınları çözmeye çalışan cihazlara rağbet göstermeyin yoksa cihaz elinizde kalabilir)
    ustalarımıza her zaman minnettarız onlar başımızın tacı lakin unuttuğun bir şey var ben cihazı dişimden tırnağımdan biriktirerek aldım evimde pc yok çünkü alacak durumum yok card sharing dediğin olayda en azından benim cihazımda pc olmadan olmuyor dolayısı ile benim gibi nice insanlar var birde olaya bu taraftan bakmak gerekiyor dşye düşünmekteyim tekrarlıyorum ustalarımız baş tacımız ama köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen cihazları altın tepside sunan firma yetkililerinin artık paraya doyduk ne halleri varsa görsünler muhabbeti gerçekten canımı sıkıyor arkadaşım yok kanallar yeni şifreleme sistemine girdi yok şöyle yok böyle daha önce cihazlar çatır çatır satılırken kanallarda şifreleme sistemi yokmuydu o zaman aslanlar gibi kanallar seyredilmiyormuydu özür dilerim ama söylüyorum sadece kart satışı yapılsın diye yapılan bu olayları kınıyorum!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhum emu ya allah rahmet eylesin orjinal drembox 500 plus kullanıyorum çok memmunum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emu devrinin kapandığını sanmıyorum uzakdoğulular buna bir çare bulurlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, emu devrinin kapanacağını bende sanmıyorum. Çünkü bizler sadece kendi ülkemizi düşünerek bu yorumları yapıyoruz. Oysa dünya piyasası diyede birşey var. Kapkaççı ve şark kurnazı firmalara değil sözüm. Bu işi hakkıyla yapan firmalar eğer ben bu işi yapmaya devam edeceğim diyorsa emu da bitmez. Ama ne olur, biraz yavaşlar, duraksar ama emu yine gelmek zorunda bu piyasanın yürümesi için. Kard paylaşımı, uydu paylaşımı diyorsunuzda acaba bundan yararlanan kaç kişi dersiniz? Yurdumuzda üretilen alıcılar sadece ülke içinde satılmıyor. Aynı zamanda komşu ülkelerde de satılıyor. Onlar bizlerden de geri durumdalar. Yani bırakın bs.ı tvnin yanına bir uydu alıcısı aldımı, adamlar kendilerini milyarder sanacak kadar fakirler. Onlarıda düşünmek gerek tabi. Biraz sabırla bekleyelim. Belki bahara, yaza doğru gelirler. Umudunuzu yitirmeyin.
    Saygılar.

Sayfa 8/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri