REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Uydu dunyasında Emu devri kapandımı?

Katılımcı sayısı
766. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

539 70.37%
  • Hayır

227 29.63%
Sayfa 10/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
116 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Uydu dunyasında Emu devri kapandımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ilk Açılacak Sistem Nagra 3 Olacaktır Ondan Sonra Tps Ve Ab Sat-premier Digital+ Ve Polsat Thor Da Digi Paketi Ve Tabiki Siriustaki Paket Hepsi Açılacak Yakın Da Yılbaşın Dan Sonra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence herkezi kart paylaşımcılığa teşvik ediyorlar sonuç paran varsa herşeyi seyredersin kısacası böyle benim kanaatım belki güzel günlerde yakındadır inşallah her şey gönlümüzce olsun önce sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok bekleyin siz daha firma destegi falan firmalar el altından harıl harıl HD yayınlara uyumlu cihazlarla piyasa kapmak peşindeler.emu memu ugraşacak ne halleri nede vakitleri var bu cihazlarında sonu analoglar gibi çöp seyrettiginizi kar belleyin gerisi teknolojinin önüne gecilmiyecegine göre boş laf boş muhabet nerde o eski cazırtılı pikaplar fışırtılı teyipler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No

Alıntı cambaz42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ilk Açılacak Sistem Nagra 3 Olacaktır Ondan Sonra Tps Ve Ab Sat-premier Digital+ Ve Polsat Thor Da Digi Paketi Ve Tabiki Siriustaki Paket Hepsi Açılacak Yakın Da Yılbaşın Dan Sonra
    arkadaşım neye güvenerek söylüyorsun merak ettim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

görünen köy klavuz istemez zira rs 232 kablosunu aylardır kullanmadım bu saatten sonra da bitkisel hayatta olan emularının yakında prizi çeklip var olan organlarının ceşitli kurum kuruluşlarca payalaşılacagını düşünmekteyim zira bagış için cok bekleyen var .. genel egilim artık krizle beraber uydu sektörünün derin darbe aldıgı yönde zira kimse alıcını değiştirmiyor piyasada yaprak kımıldamıyor yanlış mı biliyorum aksini söyleyen varsa gerekçelerini sunsun da hak verelim ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emunun saglıgı cihaz satışlarına baglı biraz daha satışlar düşerse her şey olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufucar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emunun saglıgı cihaz satışlarına baglı biraz daha satışlar düşerse her şey olur
    iyi cevap doğrusu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bence daha emuya devam edecekler yılbasından sonra ben kendim analog zamanından beri uydu kurarım ve 4-5 senedir yazılım atarım ozamandan beri emu yazılımlarının bitecegini söylüorlar ve halen hd makinalar cıkarıyorlar peki size soruyorum arkadaslar emu biterse millet ve uydu kullananlar ne yapacaklar bence emu biterse uydularda biter bu gercek....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emu devri kapanması demek uydu satışlarının düşmesi demektir.yenilik lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu dünyasında heran herşey olabilir ama yinede şu an itibarıyla yeni uydu alıcısı almayı düşünüyorum elimdeki cihaz kart paylaşımı yapıyor ama kotalı internet kullandımdan dolalısısla yeni çıkan uydu alıcılarına bakıyorum

Sayfa 10/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri