REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Uydu dunyasında Emu devri kapandımı?

Katılımcı sayısı
766. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

539 70.37%
  • Hayır

227 29.63%
Sayfa 7/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
116 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Uydu dunyasında Emu devri kapandımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar e-dergi çıktığında soruldu ki artık dergi devri kapanır mı? hayır kapanmadı çünkü hepimiz biliyoruz e-dergi okumakla normal dergi okumak arasında çok fark var narmal dergi okumanın tadı daha başka şu anki durumda ona benzer tv izlemek adsl yada paylaşım yüzünden kapanmaz normal tv izlemeninde tadı ayrı burdan yola çıkarak emu devri kapanmaz diyebiliriz ha kırılamıyorda derseniz yine biliyoruz ki sayısal ortamda herşey mümkün...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekleyip görelim bu durgunluk böyle gitmez.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 birgün mutlaka geri gelecektir bekleyin vede gürun

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şuan kapandı gibi duruyor ama bir süre sonra tekrar hareketlenir diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence emu ölmedi ölmezde değerli üstatlarımız bu işin çaresine bakarlar elbette.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bittii bir zaman daha uydudan güncellemeli cihazlar için bişiler yaparlar o pastada bittimi herşey biter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öldü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değerli dostlar emu devri şu an itibarıyla bitti gibi görüküyor fakat unutulmamalıki recever dünyası da cihaz satmak için elbette bişeyler yapacaktır kaldıki şu ekonomik kriz ortamında bunları daha net söyleyebiliriz. bekleyelim ve görelim diyorum elbette bir çözüm olacaktır. sadece biraz sabır. saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet emu devri kapandı ben şahsen iki senedir server kullanıyorum newcamdserver ve cccamserver ikisinide farklı cihazlarda çalıştırıyorum şifre geldi gitti derdine böylece son vermiş oldum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emu devri kapanmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm emu kapanmaz ama seyredilen kanal azalır sistem geliştikce önce viacces vardı şimdi cw yakında bi sistem daha çıkar emu devam eder..

Sayfa 7/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri