Alıntı pisisik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
emu devri bitmiştir onunla beraber emu ile şifreli yayınları açmaya çalışan receiverlerinde ömrü tükenmiştir card sharing yapan cihazların uzun süre piyasada faaliyetlerini sürderebileceği bir döneme girmiş olduk ama yinede şanslıyız ustalarımız sayesinde card sharing diye bir sistem ve bunu destekleyebilecek cihazlar ortaya çıkardılar bu sayede bir çok şifreli yayını emeuda izleyemeyeceğimizden bile fazla bir çok kanalı bu yolla rahatlıkla izleyebiliyoruz bence bunu bize sunan insanlara teşekkür edelim. teşekkürler. ( emu ile şifreli yayınları çözmeye çalışan cihazlara rağbet göstermeyin yoksa cihaz elinizde kalabilir)
ustalarımıza her zaman minnettarız onlar başımızın tacı lakin unuttuğun bir şey var ben cihazı dişimden tırnağımdan biriktirerek aldım evimde pc yok çünkü alacak durumum yok card sharing dediğin olayda en azından benim cihazımda pc olmadan olmuyor dolayısı ile benim gibi nice insanlar var birde olaya bu taraftan bakmak gerekiyor dşye düşünmekteyim tekrarlıyorum ustalarımız baş tacımız ama köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen cihazları altın tepside sunan firma yetkililerinin artık paraya doyduk ne halleri varsa görsünler muhabbeti gerçekten canımı sıkıyor arkadaşım yok kanallar yeni şifreleme sistemine girdi yok şöyle yok böyle daha önce cihazlar çatır çatır satılırken kanallarda şifreleme sistemi yokmuydu o zaman aslanlar gibi kanallar seyredilmiyormuydu özür dilerim ama söylüyorum sadece kart satışı yapılsın diye yapılan bu olayları kınıyorum!