Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Uydu dunyasýnda Emu devri kapandýmý?

Katýlýmcý sayýsý
766. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

539 70.37%
  • Hayýr

227 29.63%
Sayfa 7/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
116 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: Uydu dunyasýnda Emu devri kapandýmý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede bitmez ama paylaþým hatsafhada kullanýlan birsistem haline gelecek emu eskisigibi olmayacaktýr piyasada kullanýlan birçok cihazý free yayýna çevirdi gittiðinden buyana haniderlerya hep o eskibayramlar bende diyorimki nerde o eski emular saygýlarýmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uydu dunyasý su an ölüm sessizligine büründü.eskiden forum siteleri yazýlýmlarla dolardý uydu siteleri bile normal siteler haline geldi gýrgýr samata vs

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar e-dergi çýktýðýnda soruldu ki artýk dergi devri kapanýr mý? hayýr kapanmadý çünkü hepimiz biliyoruz e-dergi okumakla normal dergi okumak arasýnda çok fark var narmal dergi okumanýn tadý daha baþka þu anki durumda ona benzer tv izlemek adsl yada paylaþým yüzünden kapanmaz normal tv izlemeninde tadý ayrý burdan yola çýkarak emu devri kapanmaz diyebiliriz ha kýrýlamýyorda derseniz yine biliyoruz ki sayýsal ortamda herþey mümkün...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bekleyip görelim bu durgunluk böyle gitmez.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence emu ölmedi ölmezde deðerli üstatlarýmýz bu iþin çaresine bakarlar elbette.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence bittii bir zaman daha uydudan güncellemeli cihazlar için biþiler yaparlar o pastada bittimi herþey biter

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öldü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hayatiki Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    öldü
    arkadaþlar öldü diye birþey yok bu emularý zaten tv kanallarýnda çalýþanlar veriyordu ve bu hacker ler falan hikaye idi kanallar bunlarý da satýn alarak illegali de paraya dönüþtürmek için card sharing olayýný çýkardýlar ara ara emu verirler ama iþe yarar kanal bulamassýnýz bu benim þahsi fikrim 10 yýldýr bu uydu olayýyla ilgilenirim ama pek böyle konulara girmezdim saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

deðerli dostlar emu devri þu an itibarýyla bitti gibi görüküyor fakat unutulmamalýki recever dünyasý da cihaz satmak için elbette biþeyler yapacaktýr kaldýki þu ekonomik kriz ortamýnda bunlarý daha net söyleyebiliriz. bekleyelim ve görelim diyorum elbette bir çözüm olacaktýr. sadece biraz sabýr. saygýlar sunarým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet emu devri kapandý ben þahsen iki senedir server kullanýyorum newcamdserver ve cccamserver ikisinide farklý cihazlarda çalýþtýrýyorum þifre geldi gitti derdine böylece son vermiþ oldum

Sayfa 7/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri