Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Uydu dunyasýnda Emu devri kapandýmý?

Katýlýmcý sayýsý
766. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

539 70.37%
  • Hayýr

227 29.63%
Sayfa 8/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
116 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: Uydu dunyasýnda Emu devri kapandýmý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Emu devri kapanmadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm emu kapanmaz ama seyredilen kanal azalýr sistem geliþtikce önce viacces vardý þimdi cw yakýnda bi sistem daha çýkar emu devam eder..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet bence emu devri kapandý ama piyasadaki cihazlar ne olacak çok merak ediyorum sesilk devam ediyor malsef saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bekleyip göreceðiz adsl paylaþýmla bu iþler olmuyor satamýyorlar piyasa geberdi aðlýyor bence yakýnda arkadaþýmýzýnda dediði gibi hareketlenmeler olacak ben bundan adým gibi eminim bu sessiz bekleyiþ yakýnda son bulacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaþasn emu oleyyyyyy en büyük emu kim tutar seni be yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar emo devri bitti artýk bundan sonra emo cihazlarýn yerini uydudan veya niternet paylaþýmlý cihazlar yerini alacaktý ben öyle düþünüyom çünkü hýzla paylaþým cihazlar geliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

emu devri bitmiþtir onunla beraber emu ile þifreli yayýnlarý açmaya çalýþan receiverlerinde ömrü tükenmiþtir card sharing yapan cihazlarýn uzun süre piyasada faaliyetlerini sürderebileceði bir döneme girmiþ olduk ama yinede þanslýyýz ustalarýmýz sayesinde card sharing diye bir sistem ve bunu destekleyebilecek cihazlar ortaya çýkardýlar bu sayede bir çok þifreli yayýný emeuda izleyemeyeceðimizden bile fazla bir çok kanalý bu yolla rahatlýkla izleyebiliyoruz bence bunu bize sunan insanlara teþekkür edelim. teþekkürler. ( emu ile þifreli yayýnlarý çözmeye çalýþan cihazlara raðbet göstermeyin yoksa cihaz elinizde kalabilir)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart slm

Alýntý pisisik Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    emu devri bitmiþtir onunla beraber emu ile þifreli yayýnlarý açmaya çalýþan receiverlerinde ömrü tükenmiþtir card sharing yapan cihazlarýn uzun süre piyasada faaliyetlerini sürderebileceði bir döneme girmiþ olduk ama yinede þanslýyýz ustalarýmýz sayesinde card sharing diye bir sistem ve bunu destekleyebilecek cihazlar ortaya çýkardýlar bu sayede bir çok þifreli yayýný emeuda izleyemeyeceðimizden bile fazla bir çok kanalý bu yolla rahatlýkla izleyebiliyoruz bence bunu bize sunan insanlara teþekkür edelim. teþekkürler. ( emu ile þifreli yayýnlarý çözmeye çalýþan cihazlara raðbet göstermeyin yoksa cihaz elinizde kalabilir)
    ustalarýmýza her zaman minnettarýz onlar baþýmýzýn tacý lakin unuttuðun bir þey var ben cihazý diþimden týrnaðýmdan biriktirerek aldým evimde pc yok çünkü alacak durumum yok card sharing dediðin olayda en azýndan benim cihazýmda pc olmadan olmuyor dolayýsý ile benim gibi nice insanlar var birde olaya bu taraftan bakmak gerekiyor dþye düþünmekteyim tekrarlýyorum ustalarýmýz baþ tacýmýz ama köprüyü geçene kadar ayýya dayý diyen cihazlarý altýn tepside sunan firma yetkililerinin artýk paraya doyduk ne halleri varsa görsünler muhabbeti gerçekten canýmý sýkýyor arkadaþým yok kanallar yeni þifreleme sistemine girdi yok þöyle yok böyle daha önce cihazlar çatýr çatýr satýlýrken kanallarda þifreleme sistemi yokmuydu o zaman aslanlar gibi kanallar seyredilmiyormuydu özür dilerim ama söylüyorum sadece kart satýþý yapýlsýn diye yapýlan bu olaylarý kýnýyorum!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhum emu ya allah rahmet eylesin orjinal drembox 500 plus kullanýyorum çok memmunum

Sayfa 8/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri