Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Uydu dunyasýnda Emu devri kapandýmý?

Katýlýmcý sayýsý
766. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

539 70.37%
  • Hayýr

227 29.63%
Sayfa 7/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
116 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: Uydu dunyasýnda Emu devri kapandýmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar e-dergi çýktýðýnda soruldu ki artýk dergi devri kapanýr mý? hayýr kapanmadý çünkü hepimiz biliyoruz e-dergi okumakla normal dergi okumak arasýnda çok fark var narmal dergi okumanýn tadý daha baþka þu anki durumda ona benzer tv izlemek adsl yada paylaþým yüzünden kapanmaz normal tv izlemeninde tadý ayrý burdan yola çýkarak emu devri kapanmaz diyebiliriz ha kýrýlamýyorda derseniz yine biliyoruz ki sayýsal ortamda herþey mümkün...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bekleyip görelim bu durgunluk böyle gitmez.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 birgün mutlaka geri gelecektir bekleyin vede gürun

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þuan kapandý gibi duruyor ama bir süre sonra tekrar hareketlenir diye düþünüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence emu ölmedi ölmezde deðerli üstatlarýmýz bu iþin çaresine bakarlar elbette.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence bittii bir zaman daha uydudan güncellemeli cihazlar için biþiler yaparlar o pastada bittimi herþey biter

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öldü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

deðerli dostlar emu devri þu an itibarýyla bitti gibi görüküyor fakat unutulmamalýki recever dünyasý da cihaz satmak için elbette biþeyler yapacaktýr kaldýki þu ekonomik kriz ortamýnda bunlarý daha net söyleyebiliriz. bekleyelim ve görelim diyorum elbette bir çözüm olacaktýr. sadece biraz sabýr. saygýlar sunarým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet emu devri kapandý ben þahsen iki senedir server kullanýyorum newcamdserver ve cccamserver ikisinide farklý cihazlarda çalýþtýrýyorum þifre geldi gitti derdine böylece son vermiþ oldum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Emu devri kapanmadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm emu kapanmaz ama seyredilen kanal azalýr sistem geliþtikce önce viacces vardý þimdi cw yakýnda bi sistem daha çýkar emu devam eder..

Sayfa 7/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri