Ilk Açýlacak Sistem Nagra 3 Olacaktýr Ondan Sonra Tps Ve Ab Sat-premier Digital+ Ve Polsat Thor Da Digi Paketi Ve Tabiki Siriustaki Paket Hepsi Açýlacak Yakýn Da Yýlbaþýn Dan Sonra
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Ilk Açýlacak Sistem Nagra 3 Olacaktýr Ondan Sonra Tps Ve Ab Sat-premier Digital+ Ve Polsat Thor Da Digi Paketi Ve Tabiki Siriustaki Paket Hepsi Açýlacak Yakýn Da Yýlbaþýn Dan Sonra
bence herkezi kart paylaþýmcýlýða teþvik ediyorlar sonuç paran varsa herþeyi seyredersin kýsacasý böyle benim kanaatým belki güzel günlerde yakýndadýr inþallah her þey gönlümüzce olsun önce saðlýk
cok bekleyin siz daha firma destegi falan firmalar el altýndan harýl harýl HD yayýnlara uyumlu cihazlarla piyasa kapmak peþindeler.emu memu ugraþacak ne halleri nede vakitleri var bu cihazlarýnda sonu analoglar gibi çöp seyrettiginizi kar belleyin gerisi teknolojinin önüne gecilmiyecegine göre boþ laf boþ muhabet nerde o eski cazýrtýlý pikaplar fýþýrtýlý teyipler
görünen köy klavuz istemez zira rs 232 kablosunu aylardýr kullanmadým bu saatten sonra da bitkisel hayatta olan emularýnýn yakýnda prizi çeklip var olan organlarýnýn ceþitli kurum kuruluþlarca payalaþýlacagýný düþünmekteyim zira bagýþ için cok bekleyen var .. genel egilim artýk krizle beraber uydu sektörünün derin darbe aldýgý yönde zira kimse alýcýný deðiþtirmiyor piyasada yaprak kýmýldamýyor yanlýþ mý biliyorum aksini söyleyen varsa gerekçelerini sunsun da hak verelim ...
emunun saglýgý cihaz satýþlarýna baglý biraz daha satýþlar düþerse her þey olur
arkadaslar bence daha emuya devam edecekler yýlbasýndan sonra ben kendim analog zamanýndan beri uydu kurarým ve 4-5 senedir yazýlým atarým ozamandan beri emu yazýlýmlarýnýn bitecegini söylüorlar ve halen hd makinalar cýkarýyorlar peki size soruyorum arkadaslar emu biterse millet ve uydu kullananlar ne yapacaklar bence emu biterse uydularda biter bu gercek....
emu devri kapanmasý demek uydu satýþlarýnýn düþmesi demektir.yenilik lazým
uydu dünyasýnda heran herþey olabilir ama yinede þu an itibarýyla yeni uydu alýcýsý almayý düþünüyorum elimdeki cihaz kart paylaþýmý yapýyor ama kotalý internet kullandýmdan dolalýsýsla yeni çýkan uydu alýcýlarýna bakýyorum![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri