REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: hangi cihazı önerirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hangi cihazı önerirsiniz

merhabalar arkadaşlar dreambox cihaz almayı düşünüyorum acaba hangi serisini tavsiye edersiniz ve fiyatları nekadardır ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox 500 işini görür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat53 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dreambox 500 işini görür
    özellik leri nedir acaba emu desteyi varmıdır biraz bilgilen dirirmisiniz acaba

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emu olayı bitmek üzere olduğu için kart paylaşımı yapabilen cihaz olarak arkadaş önermiş olduğunu düşünüyorum. Dreambox cihazlar şu an için hala gözde cihazlardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hd tvniz varsa dm800hd yi alın derim ben ama yoksa dm500 s alın uygun fiyatdadır emu yazılım nerdeyse bitti zaten kart paylaşımı en iyisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı teten Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hd tvniz varsa dm800hd yi alın derim ben ama yoksa dm500 s alın uygun fiyatdadır emu yazılım nerdeyse bitti zaten kart paylaşımı en iyisi
    kart paylaşımı nedemek acaba biraz bilgilendirimisiniz birde acaba fiyatları nekadardır bu cihazların

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kart paylaşımı nedemek acaba biraz bilgilendirimisiniz birde acaba fiyatları nekadardır bu cihazların
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri