REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
67 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Aparat Sistemimden (5e-7e-9e-10e-13e-19e-25.5e-26e) resimler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim.herhalde öyle yapacağım.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım çok güzel olmuş ellerine sağlık bana bu aparatdan lazım ama konyada yok sende varsa bana gönserme imkaının olurmu parasını versem cevap yazarsan sevinirimn teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ersudag dostum 1.ci sayfada 5,7,9,10,13,19,25.5,26 e leri ayarlamışsın.dikkatimi çekti 16 e yok.benim arkadaşımda 7,9,13,19,26,28 e yi ayarladılar.16 e yi ayarını bir türlü bulamadık dediler.sizce sebep nedir.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güngör1976 dostum yukarıdaki mesajda sorduklarımla ilgili ne dersiniz.bilgilerinizi bekliyorum.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzun zamandır foruma giremedim ve açılış olarak ben ve diğer uydu ustalarımızın ilgilendiği en önemli konularından biri olan LNB Aparat konusuyla bu resimlerden başladım.Resimlerden fevkalade zevk aldım..biz uydu meraklılarımızın önemli 3 konularımız= Aparat ayarı-Uydu diziliş ve yazılım..işte aparat ayarında bu resimlere baktığımda arkadaşımız güzel emeğin karşılığında uydu yayınları rahatlıkla seyredebilmeyi hak etmiştir. tebrik ederim.. işte anten! işte Düzen! işte Plan! izin verirsen resimlerini kopyaladım ve 1.50lilik ofsetime silbaştan senin planlarınla başlayacağım. Anten düzenini beğendim.tebrikler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ersudag dostum 1.ci sayfada 5,7,9,10,13,19,25.5,26 e leri ayarlamışsın.dikkatimi çekti 16 e yok.benim arkadaşımda 7,9,13,19,26,28 e yi ayarladılar.16 e yi ayarını bir türlü bulamadık dediler.sizce sebep nedir.selamlar.
    Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güngör1976 dostum yukarıdaki mesajda sorduklarımla ilgili ne dersiniz.bilgilerinizi bekliyorum.selamlar.
    Ağbi 16 derece Türkiyenin her yerinden 90lık çanakla ve aparatlada izlenebilen bir uydu.Uğraşmak lazım. Olmaz ise merkezi 16 derece yap ve dene.Çalışmalarını bizimlede paylaşırsan seviniriz...
    Konu gungor1976 tarafından (09-12-2010 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dreambox500s Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uzun zamandır foruma giremedim ve açılış olarak ben ve diğer uydu ustalarımızın ilgilendiği en önemli konularından biri olan LNB Aparat konusuyla bu resimlerden başladım.Resimlerden fevkalade zevk aldım..biz uydu meraklılarımızın önemli 3 konularımız= Aparat ayarı-Uydu diziliş ve yazılım..işte aparat ayarında bu resimlere baktığımda arkadaşımız güzel emeğin karşılığında uydu yayınları rahatlıkla seyredebilmeyi hak etmiştir. tebrik ederim.. işte anten! işte Düzen! işte Plan! izin verirsen resimlerini kopyaladım ve 1.50lilik ofsetime silbaştan senin planlarınla başlayacağım. Anten düzenini beğendim.tebrikler.
    eyvallah ustam teşekkur ettim.tabiki kopyala bilirsin....
    NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
    NEXT 2000 FTA USB
    DREAMBOX 500S KLON
    DREAMBOX 500HD ORİNAL
    NEXT VBOX
    150 CM BİLSAT ÇANAK
    18' NEXT MOTOR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallahi bir arkadaşla yarın dama çıkıp hayda diyeceğiz.umarım başarırız.tabi ki yaptığımız işleri sizinlerle de paylaşacağız.herşey için teşekkür ederim.selamlar.görüşmek üzere.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ustalarım aparat sistemini kurduk.amma türksat hariç diğerlerinden sinyal alamadık.ozibo ustanın 8.li lnb tanıtımının aynısını yapmama rağmen bir türlü sinyal almadık.ustalarımdan bu konu da yardımlarını bekliyorum.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar parabol 150 lık canak var buna nasıl aparat takabılırım yada takabılırmıyız.nılesat ve thoru ayarlamak ıstıyorum ben bu aparatla.

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri