REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
67 sonuçtan 61 ile 67 arası

Konu: Aparat Sistemimden (5e-7e-9e-10e-13e-19e-25.5e-26e) resimler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ustalarım aparat sistemini kurduk.amma türksat hariç diğerlerinden sinyal alamadık.ozibo ustanın 8.li lnb tanıtımının aynısını yapmama rağmen bir türlü sinyal almadık.ustalarımdan bu konu da yardımlarını bekliyorum.selamlar.
    hiç disceq bağlamadan bütün lnb lerden sinyal alabiliyormusun arkadaşım.önce disceq bağlamadan direk olarak lnb lerden sinyal alıp almadığını bir kontrol edersen iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ozibo ustam yarın sabah ilk işim onu da denemek olacak.alakan için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi bu söylediklerinizi yaptım.diğer mesajınız da hatayı düzeltiğinizi yazmış sınız.hata hangisi.söylerseniz sevinirim.teşekküben dm 500 de 8 li disceq ayarları ile uğraşa uğraşa sorunsuz bir çözüm buldum kullandığım disceq e göre.isterseniz akşam eve gidince kendi ayarlarımı kontrol edip ne şekilde ayarlanması gerektiğini burada izah edebilirim.ben de ilk başta çok uğraştım ilk 4 uydu sorunsuzdu diğer uydulara geçince aradığınız servis bulunamadı uyarısı çıkıyordu bir müddet bekleyince sinyal geliyordu.daha sonra ayarları ile uğraşa uğraşa uygun ayarları buldum.

bir de bu şekilde deneyin isterseniz

dm 500s 1/8 diceq ayarlarım
    ilk olarak standart dışı kullanıcı tarafından yapılandırılmış ayarları seçiyoruz.
    türksat
    lnb:0
    ondan sonra mavi tusa basıp diger sayfaya geçiyoruz burası çok önemli.burada tuneburst:hiçbiri
    diceq:1:1 yapıyoruz önce ondan sonradiceq tekrarı hiçbiri kesinlesmis anahtar kısmını 1 yapıyoruz alttaki kutucuklardan sadece komutlar takası kutucuğunu işaretliyoruz tekrar yukarı diceq bölümüne gelip onu 1:0 yapıyoruz kaydet diyoruz.
    ilk 4 uydu için hepsine aynı islemi yapıyoruz yalnız kesinlesmis anahtar bolumunu
    lnb 0 için 1------parametre A/A
    lnb 1 için 2------parametre A/B
    lnb 2 için 3------parametre B/A
    lnb 3 için 4 ------parametre B/B yapıyoruz.
    ikinci 4 uydu için ise tuneburst yine hiçbiri olacak diceq 1:1 oalacak diceq tekrarı bir olacak kesinlesmis anahtar da -- lnb4 için 5-- parametre A/A lnb5 için 6-- parametre A/B lnb6 için 7 ---parametre B/A lnb 7 için 8 --parametre B/B olacak alttaki 3 tane kutucuk ta isaretli olacak.
    ozibo ustam dediklerinizi yaptım fakat 39.19.2,16 e den görüntü alamadım.birde hatayı düzelttiğinizi yazıyorsunuz.hata neredeydi.bilgilerinizi bekliyorum.teşekkürler ederim.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ozibo ustam.işi sizin vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda çözdüm.şöyleki.
    1.ci dört uydu için.
    standart dışı kullanıcı tarafından yapılandırılmış ayarları seçiyoruz .
    turksat için lnb 0 mavi tuşla diğer sayfaya geçip toneburst kısmına geçiyoruz.
    lnb 0
    diseqc mod 1.1
    parametre A/A
    kesinleşmiş diseqc 1 olarak seçiyoruz,aşağıdaki kutucuklardan sadece komutlar takasını işaretliyoruz.
    ve diğerlerini ayarlamaya geçiyoruz.
    lnb 0 parametre A/A kesinleşmiş anahtar 1
    lnb 1 '' A/B '' '' 2
    lnb 2 '' B/A '' '' 3
    lnb 3 '' B/B '' '' 4

ilk dört uydu diseqc versiyonu 1.1 ve komutlar takası işaretlecek ve tek tek hafızaya alınacak.

2.ci 4 uydu da şöyle olacak.

lnb 4 parametre A/A kesinleşmiş anahtar 5
    lnb 5 '' A/B '' '' 6
    lnb 6 '' B/A '' '' 7
    lnb 7 '' B/B '' '' 8

aşagıdaki 3 kutucukta işaretli olacak.herkese iyi seyirler.emeği geçen tüm arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi bu söylediklerinizi yaptım.diğer mesajınız da hatayı düzeltiğinizi yazmış sınız.hata hangisi.söylerseniz sevinirim.teşekküben dm 500 de 8 li disceq ayarları ile uğraşa uğraşa sorunsuz bir çözüm buldum kullandığım disceq e göre.isterseniz akşam eve gidince kendi ayarlarımı kontrol edip ne şekilde ayarlanması gerektiğini burada izah edebilirim.ben de ilk başta çok uğraştım ilk 4 uydu sorunsuzdu diğer uydulara geçince aradığınız servis bulunamadı uyarısı çıkıyordu bir müddet bekleyince sinyal geliyordu.daha sonra ayarları ile uğraşa uğraşa uygun ayarları buldum.

bir de bu şekilde deneyin isterseniz

dm 500s 1/8 diceq ayarlarım
    ilk olarak standart dışı kullanıcı tarafından yapılandırılmış ayarları seçiyoruz.
    türksat
    lnb:0
    ondan sonra mavi tusa basıp diger sayfaya geçiyoruz burası çok önemli.burada tuneburst:hiçbiri
    diceq:1:1 yapıyoruz önce ondan sonradiceq tekrarı hiçbiri kesinlesmis anahtar kısmını 1 yapıyoruz alttaki kutucuklardan sadece komutlar takası kutucuğunu işaretliyoruz tekrar yukarı diceq bölümüne gelip onu 1:0 yapıyoruz kaydet diyoruz.
    ilk 4 uydu için hepsine aynı islemi yapıyoruz yalnız kesinlesmis anahtar bolumunu
    lnb 0 için 1------parametre A/A
    lnb 1 için 2------parametre A/B
    lnb 2 için 3------parametre B/A
    lnb 3 için 4 ------parametre B/B yapıyoruz.
    ikinci 4 uydu için ise tuneburst yine hiçbiri olacak diceq 1:1 oalacak diceq tekrarı bir olacak kesinlesmis anahtar da -- lnb4 için 5-- parametre A/A lnb5 için 6-- parametre A/B lnb6 için 7 ---parametre B/A lnb 7 için 8 --parametre B/B olacak alttaki 3 tane kutucuk ta isaretli olacak.
    ozibo ustam dediklerinizi yaptım fakat 39.19.2,16 e den görüntü alamadım.birde hatayı düzelttiğinizi yazıyorsunuz.hata neredeydi.bilgilerinizi bekliyorum.teşekkürler ederim.selamlar.
    Bu ayarları seoul hirremico x3 için de yapabilirmiyiz veya nasıl olacak arkadaşlar bilgisi olan varmı teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı ahmetcem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu ayarları seoul hirremico x3 için de yapabilirmiyiz veya nasıl olacak arkadaşlar bilgisi olan varmı teşekkürler
    sayın arkadaşım.benim dm500 ve dm 800 cihazlarımda bu sistemi kullanıyorum,şimdiy6e kadr bir sorunum olmadı.hırremico x3 cihazı bilmediğim için size bilgiveremiyorum.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sn nurettin01 sanırım siz dm500s ve atlanta8 li diseg kullanıyorsunuz.sizin yukarıda belirttiğiniz şekilde bende ayarlamaları yaptım fakat uydular arası geçişlerde bazı kanallarda seri geçiş sağlayamıyorum.kanalı ilk açtığımda servis bulunamadı uyarısı veriyor ve birkaç dakika sonra kanal kendiliğinden geliyor.acaba bu sorun sizde de mevcut mu?iyi akşamlar herkese..

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri