REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
67 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Aparat Sistemimden (5e-7e-9e-10e-13e-19e-25.5e-26e) resimler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bukadar uyduyu bu şekilde yapmaktansa motorlu yapmak çok daha iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bukadar uyduyu bu şekilde yapmaktansa motorlu yapmak çok daha iyi
    evet bencede haklısın ama motorlu canak kuracak usta bulamayanları,usta bulsa bile motorlu çanağı kuracak yeri olmayanları bi düşünürseniz bu calışmaların boş olmadığını anlarsınız.saygılarrrrrr.............
    NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
    NEXT 2000 FTA USB
    DREAMBOX 500S KLON
    DREAMBOX 500HD ORİNAL
    NEXT VBOX
    150 CM BİLSAT ÇANAK
    18' NEXT MOTOR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersudag Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bencede haklısın ama motorlu canak kuracak usta bulamayanları,usta bulsa bile motorlu çanağı kuracak yeri olmayanları bi düşünürseniz bu calışmaların boş olmadığını anlarsınız.saygılarrrrrr.............
    Eğer o aparat sistemini kurduysa arkadaş biraz daha araştırıp uğraşsa motorlu çanağı kendi kurar, ayrıca motorlu çanak için aynı montaj direğini kullanabilirsin.Yeterki montaj direği sağlam ve tam dik olsun. Yer sorunu diye birşey yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper çalışma tebrikler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eğer o aparat sistemini kurduysa arkadaş biraz daha araştırıp uğraşsa motorlu çanağı kendi kurar, ayrıca motorlu çanak için aynı montaj direğini kullanabilirsin.Yeterki montaj direği sağlam ve tam dik olsun. Yer sorunu diye birşey yok...
    zevk meselesi:49: isteyen istediği şekilde çanağını kurup izleyebilir.amacım aparat sistemi kurmak isteyen arkadaşlara görsel olarak yardımcı olmak.aparat sistemini kendim kurdum ayrıca bir adet 150 cm kollu motorlu sistemim ve ayrıca diseq motorlu sistemim var.SONUÇTA ZEVK MESELESİ
    NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
    NEXT 2000 FTA USB
    DREAMBOX 500S KLON
    DREAMBOX 500HD ORİNAL
    NEXT VBOX
    150 CM BİLSAT ÇANAK
    18' NEXT MOTOR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ersudağ ustam benimde diseqc motorum var hali hazırda çalışıyor amma 7 w 42 e gitmek bayağı zaman alıyor..uydudan uyduya daha çabuk geçmek için aparat sistemine geçmek istiyorum.tabiki bu iş bir zevk meselesi.isteyen motor kullanır,isteyen aparat sistemi.selamlar.iyi bayramlar dileğiyle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nilesat 7 w ile türksat 42 e aynı aparatla alabilir miyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FIRAT83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nilesat 7 w ile türksat 42 e aynı aparatla alabilir miyim
    ikisi aynı canakta zor arkadaşım......
    NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
    NEXT 2000 FTA USB
    DREAMBOX 500S KLON
    DREAMBOX 500HD ORİNAL
    NEXT VBOX
    150 CM BİLSAT ÇANAK
    18' NEXT MOTOR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor ve nilsatı alınır mı aparatla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çanağın arkasından bakınca Thor un sol tarafına takacan nilsat ı izlersın ben böyle izliyorum sağ tarafta da sirus takılı çanak 90 lık

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri