Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
67 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Aparat Sistemimden (5e-7e-9e-10e-13e-19e-25.5e-26e) resimler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok güzel bir çalışma. Ellerine sağlık. Önemli olan sinyal seviyeleri. Yağmurlu havalarda kırılma yapmıyorsa ne ala.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elıne saglık guzel calısma bıde thor merkez thor+sirus+hotbırt resmı koyarmısın veya bana nasıl yapacagımı resmı gondermısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Old

Alıntı tr26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elıne saglık guzel calısma bıde thor merkez thor+sirus+hotbırt resmı koyarmısın veya bana nasıl yapacagımı resmı gondermısın
    msn mi yazdım özeline şuan işteyim akşam görüşürüz msn de yardımcı olmaya calışırım:45::45::45:
    NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
    NEXT 2000 FTA USB
    DREAMBOX 500S KLON
    DREAMBOX 500HD ORİNAL
    NEXT VBOX
    150 CM BİLSAT ÇANAK
    18' NEXT MOTOR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın ersudag dostum.ellerinize sağlık.birde dm nasıl tanıttınız.bir de onu anlatırsanız çok güzel olur selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lnblerin arkasına yazdığın uyduların sıralamaları doğru gibi g elmedi, bana ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emegine saglık güzel olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten güzel çalışma aparat sisteminde farklıymış durum öğremdim emeğine sağlık ustad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lnblerin arkasına yazdığın uyduların sıralamaları doğru gibi g elmedi, bana ama
    doğru olmayan:49: kısmı neresidir usta belirtirsen düzeltelim belki bazı arkadaşlarımız resimleri baz alıp ayar yapıyordur.eğer yanlışlık varsa hemen düzeltelim ki arkadaşlarımızı boş yere uğraştırmayalım.....saygılar:45:
    NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
    NEXT 2000 FTA USB
    DREAMBOX 500S KLON
    DREAMBOX 500HD ORİNAL
    NEXT VBOX
    150 CM BİLSAT ÇANAK
    18' NEXT MOTOR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın ersudag dostum.ellerinize sağlık.birde dm nasıl tanıttınız.bir de onu anlatırsanız çok güzel olur selamlar.
    arkadaşım dm de cok uğraştım 8 li diseq te denedim ama randıman alamadım dm de 4 lü iki adet diseq kullandım buseferde arkadan kabloları değiştirmek gerekecek bu da biraz zahmetli bir iş.ama diğir 8 li diseq destekleyen cihazlarda herhangi birsorun çıkmadı :45:
    NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
    NEXT 2000 FTA USB
    DREAMBOX 500S KLON
    DREAMBOX 500HD ORİNAL
    NEXT VBOX
    150 CM BİLSAT ÇANAK
    18' NEXT MOTOR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın ersudag ustam birde atlanta 1/8 diseqc kullansanız.belkide randıman alırsınız.selamlar.

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri