Çok güzel bir çalışma. Ellerine sağlık. Önemli olan sinyal seviyeleri. Yağmurlu havalarda kırılma yapmıyorsa ne ala.
Teşekkur: 0
Çok güzel bir çalışma. Ellerine sağlık. Önemli olan sinyal seviyeleri. Yağmurlu havalarda kırılma yapmıyorsa ne ala.
elıne saglık guzel calısma bıde thor merkez thor+sirus+hotbırt resmı koyarmısın veya bana nasıl yapacagımı resmı gondermısın
NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
NEXT 2000 FTA USB
DREAMBOX 500S KLON
DREAMBOX 500HD ORİNAL
NEXT VBOX
150 CM BİLSAT ÇANAK
18' NEXT MOTOR
sayın ersudag dostum.ellerinize sağlık.birde dm nasıl tanıttınız.bir de onu anlatırsanız çok güzel olur selamlar.
lnblerin arkasına yazdığın uyduların sıralamaları doğru gibi g elmedi, bana ama
emegine saglık güzel olmuş
gerçekten güzel çalışma aparat sisteminde farklıymış durum öğremdim emeğine sağlık ustad
doğru olmayan:49: kısmı neresidir usta belirtirsen düzeltelim belki bazı arkadaşlarımız resimleri baz alıp ayar yapıyordur.eğer yanlışlık varsa hemen düzeltelim ki arkadaşlarımızı boş yere uğraştırmayalım.....saygılar:45:
NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
NEXT 2000 FTA USB
DREAMBOX 500S KLON
DREAMBOX 500HD ORİNAL
NEXT VBOX
150 CM BİLSAT ÇANAK
18' NEXT MOTOR
arkadaşım dm de cok uğraştım 8 li diseq te denedim ama randıman alamadım dm de 4 lü iki adet diseq kullandım buseferde arkadan kabloları değiştirmek gerekecekbu da biraz zahmetli bir iş.ama diğir 8 li diseq destekleyen cihazlarda herhangi birsorun çıkmadı :45:
NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
NEXT 2000 FTA USB
DREAMBOX 500S KLON
DREAMBOX 500HD ORİNAL
NEXT VBOX
150 CM BİLSAT ÇANAK
18' NEXT MOTOR
sayın ersudag ustam birde atlanta 1/8 diseqc kullansanız.belkide randıman alırsınız.selamlar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri