REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
67 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Aparat Sistemimden (5e-7e-9e-10e-13e-19e-25.5e-26e) resimler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

LNB kalın geliyor birbirine bukadar yakın uydular için LNb nin biri ince olması performans için daha iyidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı soner_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bana yardımcı olun sinyal çok düşük geliyor % 30 civarı
    bağlantı aparatı kullanmana gerek yok arkadaşım.lnb lerin çanağa bakan kısımlarını bant ile birbirine bağla arka kısmına ise lnb ler paralel olmıyacak hellassat lb si türksat lnb sinden biraz açık şekilde bantla.ben de aparat ile denedim sonuç alamadım sonunda bant ile sardım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nextin ince lnb sini al elektrik bantı ile bagla sinyal yükselir arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ödemişte bu işle uğraşanlar 90 lık çanakta sinyalin düşük geldiği söylediler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı soner_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ödemişte bu işle uğraşanlar 90 lık çanakta sinyalin düşük geldiği söylediler
    Kardeş çanağını Hellasata ayarla. ince ayarınıda yapmayı unutma. Türksatı aparatla almayı dene.Böylece zayıf Hellasatı daha güçlü, zaten iyi olan Türksatı ufak bir kayıpla alacaksın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güneş enerjisinin üstünde durmak çok zor düşme ihtimali çok yüksek gelen elemanlar düşecek diye korkuyorum sizin arkadaşların dediği gibi lnbyi iyice yanına koyduk yinede aynı geldi sinyal seviyesi artık para vermek de istemiyorum bu işe şu anda % 30 sinyal gücü var ya söküp atacam yada böyle idare edicem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güneş enerjisinin üstünde durmak çok zor düşme ihtimali çok yüksek gelen elemanlar düşecek diye korkuyorum sizin arkadaşların dediği gibi lnbyi iyice yanına koyduk yinede aynı geldi sinyal seviyesi artık para vermek de istemiyorum bu işe şu anda % 30 sinyal gücü var ya söküp atacam yada böyle idare edicem
    Çözümü olan birşey için idare etmek yanlış bence. Ayrıca arkadaşlar bantla diyorlar ama dış mekanda bantın özelliği çok çabuk deforme olur (Güneş,yagmur,kar gibi)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu şekilde kullanmaya devam etsem ilerde sinyal düşmede sorun yaşarmıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki güngör1976 arkadaşım banta çözümünüz nedir.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki güngör1976 arkadaşım banta çözümünüz nedir.selamlar.
    Ağbi bantın çözümü paslanmaz teldir. Ama yinede alternatif fikir olarak Hellasat merkez yapılıp Turksat aparatla denenebilir.

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri