teşekkür ederim.herhalde öyle yapacağım.selamlar.
teşekkür ederim.herhalde öyle yapacağım.selamlar.
arkadaşım çok güzel olmuş ellerine sağlık bana bu aparatdan lazım ama konyada yok sende varsa bana gönserme imkaının olurmu parasını versem cevap yazarsan sevinirimn teşekkür ederim
ersudag dostum 1.ci sayfada 5,7,9,10,13,19,25.5,26 e leri ayarlamışsın.dikkatimi çekti 16 e yok.benim arkadaşımda 7,9,13,19,26,28 e yi ayarladılar.16 e yi ayarını bir türlü bulamadık dediler.sizce sebep nedir.selamlar.
güngör1976 dostum yukarıdaki mesajda sorduklarımla ilgili ne dersiniz.bilgilerinizi bekliyorum.selamlar.
uzun zamandır foruma giremedim ve açılış olarak ben ve diğer uydu ustalarımızın ilgilendiği en önemli konularından biri olan LNB Aparat konusuyla bu resimlerden başladım.Resimlerden fevkalade zevk aldım..biz uydu meraklılarımızın önemli 3 konularımız= Aparat ayarı-Uydu diziliş ve yazılım..işte aparat ayarında bu resimlere baktığımda arkadaşımız güzel emeğin karşılığında uydu yayınları rahatlıkla seyredebilmeyi hak etmiştir.tebrik ederim.. işte anten! işte Düzen! işte Plan!
izin verirsen resimlerini kopyaladım ve 1.50lilik ofsetime silbaştan senin planlarınla başlayacağım.
Anten düzenini beğendim.tebrikler.
![]()
Ağbi 16 derece Türkiyenin her yerinden 90lık çanakla ve aparatlada izlenebilen bir uydu.Uğraşmak lazım. Olmaz ise merkezi 16 derece yap ve dene.Çalışmalarını bizimlede paylaşırsan seviniriz...
Konu gungor1976 tarafından (09-12-2010 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir.
vallahi bir arkadaşla yarın dama çıkıp hayda diyeceğiz.umarım başarırız.tabi ki yaptığımız işleri sizinlerle de paylaşacağız.herşey için teşekkür ederim.selamlar.görüşmek üzere.
evet ustalarım aparat sistemini kurduk.amma türksat hariç diğerlerinden sinyal alamadık.ozibo ustanın 8.li lnb tanıtımının aynısını yapmama rağmen bir türlü sinyal almadık.ustalarımdan bu konu da yardımlarını bekliyorum.selamlar.
arkadaslar parabol 150 lık canak var buna nasıl aparat takabılırım yada takabılırmıyız.nılesat ve thoru ayarlamak ıstıyorum ben bu aparatla.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri