Sürücü transistorünün kare dalgası Tda 8361 den geliyormu? Birde 8361'in son numarasına dikkat ettinizmi farklı olmasın hepsi birbirinin yerine çalışmıyor.
Sürücü transistorünün kare dalgası Tda 8361 den geliyormu? Birde 8361'in son numarasına dikkat ettinizmi farklı olmasın hepsi birbirinin yerine çalışmıyor.
T101 BU508DF nin baze (B) bacağını boşa alıp buradaki AC 2 voltu birkere daha kontrol edebilirmisiniz
teşekürler sürücü tr ve sürücü trafosunu ikisi birde deyiştirdim çalıştı iyi çalışmalar
geçmiş olsun hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar
ustam. arçelik 11.1 şase 90 da +b voltajı, d 411 diyotun ucundan 235 v okunuyor. aslındsa 120v olması gerek. beslemede değişmediğim transistör diyot ve transistör kalmadı. siviçmod ve dst bile yenilendi BC 637 yenilendi. ancak hala voltaj yüksek. p 401 den ayarlama yapılamıyor. LM 317 aşırı ısınıyor. stby lambası yanıyor, şaseyi tüpten tamamen ayırdım ve o şekilde kontrol ediyorum.bir tavsiyen olursa memnun kalırım. şimdiden ilgi ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
cihaz bekleme konumunda iken d411 + ucunda 230 v olur çalıştığı zaman 120 v düşer lm317 ısınması işlemci FR entegre bozulduğu zaman olur bir de beslemedeki trafo bozulursa bu hadise yaşanır bc 637 besleme önündeki trn mi yoksa sürücüdeki trn yerine mi taktınız.
bunları bi kontrol edin olmaz ise yine yazın yardımcı olurun
bc 637 LM 317 nin stby ayağında. D411 deki voltaj fazala ölçülünce şaseyi tüpe bağlamadım. bu sefer monte ederek ölçüm yapacağım. arıza devam ederse fr entegreyi değiştireceğim.ilgin için teşekkür ederim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri