beko 11.1 90 derece tv voltajlar çıkıyor sürücü sağlam tda 8361 sağlam dst sağlam tv starta bastığımda ışık azalıyor tv çalışmıyor?
beko 11.1 90 derece tv voltajlar çıkıyor sürücü sağlam tda 8361 sağlam dst sağlam tv starta bastığımda ışık azalıyor tv çalışmıyor?
tda 8361 in 10 nolu ayağın da 8 volt varmı var ise r101 4.7 ohm direnç te 11 volt varmı heriki ayağında ustacım şayet bu voltajlar var ise tüp soketine giden 200 voltu ayırın tv çalışıyormu birdaha bakın ben konya beko yetkili servi iidim olmaz ise yine yazın yardımcı olurum
200 voltu ayırdım ve 8 volt ve 12 volt var sürücü tr beys sine osilator işareti geliyor
T101 trn Emiter bacağı şase olmalı bazen bu yol kırılıyor bi kontrol edermisiniz birde R105 direncini kontrol edin kolay gelsin birde sürücü trn si bc618 olmalı başka trn yerinde çalışmaz çünki trn darlikton.
Son birşey şayet tuner arızalı ise veya yerinden çıkrtırsanız tv çalışnaz bu özellik yalnız bu tv ler için geçerlidir.
Konu necatikasikci tarafından (23-12-2008 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.
ona baktım sorun yok
birde sürücü trn si bc618 olmalı başka trn yerinde çalışmaz çünki trn darlikton.
Son birşey şayet tuner arızalı ise veya yerinden çıkrtırsanız tv çalışnaz bu özellik yalnız bu tv ler için geçerlidir.
bc 618 yeni taktım ve tüneri çıkardım yine çalışmadı
tuneri çıkartırsanız çalışmaz yerine yenisini takmak lazım bu tv ler de tuner açık devre olursa tv çalışmaz
tuneri çıkardım yerine yenisini taktım yine aynı
tunerin üstten ikinci bacağın da 12 volt varmı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri