REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: beko 11.1 90 acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sürücü transistorünün kare dalgası Tda 8361 den geliyormu? Birde 8361'in son numarasına dikkat ettinizmi farklı olmasın hepsi birbirinin yerine çalışmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

T101 BU508DF nin baze (B) bacağını boşa alıp buradaki AC 2 voltu birkere daha kontrol edebilirmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler sürücü tr ve sürücü trafosunu ikisi birde deyiştirdim çalıştı iyi çalışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Arçelik 11.1 şase besleme arizasi.

Alıntı necatikasikci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tda 8361 in 10 nolu ayağın da 8 volt varmı var ise r101 4.7 ohm direnç te 11 volt varmı heriki ayağında ustacım şayet bu voltajlar var ise tüp soketine giden 200 voltu ayırın tv çalışıyormu birdaha bakın ben konya beko yetkili servi iidim olmaz ise yine yazın yardımcı olurum
    ustam. arçelik 11.1 şase 90 da +b voltajı, d 411 diyotun ucundan 235 v okunuyor. aslındsa 120v olması gerek. beslemede değişmediğim transistör diyot ve transistör kalmadı. siviçmod ve dst bile yenilendi BC 637 yenilendi. ancak hala voltaj yüksek. p 401 den ayarlama yapılamıyor. LM 317 aşırı ısınıyor. stby lambası yanıyor, şaseyi tüpten tamamen ayırdım ve o şekilde kontrol ediyorum.bir tavsiyen olursa memnun kalırım. şimdiden ilgi ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz bekleme konumunda iken d411 + ucunda 230 v olur çalıştığı zaman 120 v düşer lm317 ısınması işlemci FR entegre bozulduğu zaman olur bir de beslemedeki trafo bozulursa bu hadise yaşanır bc 637 besleme önündeki trn mi yoksa sürücüdeki trn yerine mi taktınız.
    bunları bi kontrol edin olmaz ise yine yazın yardımcı olurun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bc 637 LM 317 nin stby ayağında. D411 deki voltaj fazala ölçülünce şaseyi tüpe bağlamadım. bu sefer monte ederek ölçüm yapacağım. arıza devam ederse fr entegreyi değiştireceğim.ilgin için teşekkür ederim.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri