Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Christmas,Noel,Yılbaşı ve Biz Müslümanlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orun0774 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: :45: haklısınız cabbari ustam o gün televizyonu dahi açmıyorum,akşam da erkenden yatıyorum zaten.durduk yerde neden günah kazanalım.
    Bu ve benzeri tepkiler bizi inançlarımıza karşı ön yargılı yapar, Tabiki televizyonunu aç izle bilinçli aklı başında bir müslüman nasıl davranması gerektiğini bilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler cabbari usta,önemli bir konuya değinmişsin.bende bu vesileyle bir hatırlatma yapmak istiyorum 28 aralık pazarı pazartesiye bağlayan gece müslümanların yılbaşısıdır.yani arabi aylardan muharremin biridir.(peygamberimizin SAV mekkeden medineye hicretini,müslümanlar hicri yılbaşı olarak kabul etmişlerdir).şimdiden hepinizin hicri yılbaşını tebrikeder hayırlara vesile olmasını ALLAH tan dilerim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokbel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler cabbari usta,önemli bir konuya değinmişsin.bende bu vesileyle bir hatırlatma yapmak istiyorum 28 aralık pazarı pazartesiye bağlayan gece müslümanların yılbaşısıdır.yani arabi aylardan muharremin biridir.(peygamberimizin SAV mekkeden medineye hicretini,müslümanlar hicri yılbaşı olarak kabul etmişlerdir).şimdiden hepinizin hicri yılbaşını tebrikeder hayırlara vesile olmasını ALLAH tan dilerim..
    evet yılbaşı budur 28 aralıktır
    kendi kendimizi biz noeli değil yyeni yılı kutlayaagız diye kandırmayalım kendi kendimizi kandırmaktan öte gitmeyiz
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

madem oye her gelen yeni ayı yeni haftayı hatta yeni günüde kutlayalım yeni yılın ne farkı varki??
    bunların hepsi düzmece tamamiyle hristiyanla özentien başka birşey değildir bırakın onlar kutlasın saygı duyarız ama bizi karıştırmasınlar emperyalizme yenilmeyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

döndük dolaştık yeni bir yıla dah girecegiz az kaldı hatırlatmak istedim....
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aaa cabbari...yapma ama...sendemi?
    biz yine müslümanız...
    sadece yeni yılı coşku ile karşılamak istiyoruz....
    yada;
    canım hindi eti helal değilmi?
    yada;
    eğlenmek müslümanlıkta yokmu?
    yada;
    sadece hristiyanlarmı eğlenir bu dünyada?
    yada;
    kardeşim yılda bir gün günaha girelim bırak..(bikereden bişey olmaz...)
    yada;
    çok karamsarsın çok...sürekli işiniz korkutmak...korkutmayın sevdirin...
    yada;
    mutlu yıllar sana...

Yazdıklarına katılıyorum...bazılarımız yukarıda yazdığım bir kaç cevaba sığına bilir...
    ama dediğin gibi yarın tıkanıp kalırız...
    tabi birazda inanç meselesi...kiminin zayıf kiminin güçlü oluyor...
    memlekette allah diyene irtica yaftası takıla takıla millet dinden uzak kaldı...
    dindar geçinen bazı sözüm ona müslümanların yaptıkları iğrençlikler, kırsızlıklar, talanlar, benim hırsızım arsızım uğursuzum iyi diyenler de cabası...
    çok güzel yazmışsın...kutlarım kardeşim...
    allah herkese (başta bana) güçlü bir inanç ve iman nasip etsin.
    selametle...
    Kıyamet Alametleri ile ilgili bir araştırma yapmıştım. Malesef şu zamanda yaşadığımız şeylerin olacağı kimi ayetlerde, hadislerde veya geçmişteki alimlerin sözlerinde yer alması endişe verici. Benim bu görüşüme kızabilecek arkadaşlar olabilir ama sitenin birinde 100 den fazla alametin gerçekleştiğini ispatlaması beni hayretler içinde bıraktı. Din adamlarının dahi işini para için yapacağı belirtiliyor. Nitekim böyle insanlar medyada gündeme gelen kişiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar biz bayramlarımıza, cumalarımıza, hicri yılbaşına vs. neden bu kadar ilgi göstermezken noel(isa nın doğuşu) e bu kadar önem veriyoruz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xp_n3r00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar biz bayramlarımıza, cumalarımıza, hicri yılbaşına vs. neden bu kadar ilgi göstermezken noel(isa nın doğuşu) e bu kadar önem veriyoruz?
    yıllardır bu medya ve televizyon filmleri dizileri bizi emperyalist bir ortama soktu çocukalrımız yılbaşında baba noel baba ne zaman gelecek ne hediye getirecek diye sorar olsu bu ciddi bir sorun ve açıklayamazsak sorumluluk tamamiyle bizdeki vay halimize...
    selçametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kişi kendine müslümanım diyorsa noel yılbaşı vs gibi şeylerin kendisinin inancında hiçbir yerinin olmadığını bilmelidir ben kimseye niye kutluyorsun demem deme hakkımda yoktu,,r şüphesiz her koyun kendi bacağından asılır ama konu açılmışken görüşümü belirtmek istedim bu olayın ne dinimizde ne kültürümüzde hiçbir yeri yoktur
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yılbaşı, noel ,paskalya arkadaş bunlar bizi bozar..Akıllı ol gavurun suyuna getme..

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri