Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Christmas,Noel,Yılbaşı ve Biz Müslümanlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı arifkaptan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Önce dışına bilahere içine...Adama önce papaz kıyafetini giydirirler herkeste "ne olacak canım der.."
    Ne olacağını benim anlatmama gerek yok sanırım..

o hikayeyede inanırsınız işte...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Her sene olmasada, çocukluğumdan beri yılbaşını kutlarım, kutlamayada devam ediyorum. Elhamdülillah müslüman çocuğuyum ve müslümanım. Kimseyi ne ilgilendirir nede o kişiye bu sebebten dolayı bana karışma hakkı verir. Müslüman yılbaşı kutlayamaz diye bir kanun kural YOK.. Bunu siz kendiniz uyduruyorsunuz. eğer çokta bu saçmalığa inanıyorsanız, internet kullanmayın, arabaya binmeyin, para harcamayın TV izlemeyin, coca cola içmeyin, hatta ezan okurken camide mikrofon kullanmayın. Nede olsa bunların hepsi gavur icadı değilmi ?

Hatta şöyle yapın, bu hayatı 1500 sene önceden takip edin siz.

Bi yılbaşı kutlamanın hiç bir suçu günahı olamaz. Herkesin kendi bakış açısıdır içindeki inancın aynası...

senin içinde hristiyanlık girdiyse zaten sen ne yapsan belini doğrultamazsın. inancını kaybetmiceksin, bunu bilirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basri pek karışmam istemem amam yalnış düşünüyorsun yinede kendi tercihin saygı dyarım
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında bu olaya bakışınıza ve yorumlamanıza göre değişir.Bence hiç bir kimseyi yeni yıla girerken eğlendi diye eleştirmemek lazım.Burada önemli olan niyet bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dikkat edin açın yabancı ülke kanallarını hiç birinde bizim kadar şaşalı yılbaşı kutlayan yok valla kimse kusura bakmasın ama yılbaşı gecesi GAVURDAN DAHA GAVUR OLUYORUZ. Müslüman olarak yılbaşı olduğunda oturup şöyle bi düşünmemiz bir yıl içinde yaptığımız hayır ve şerleri tartıp kndimizi hesaba çekmemiz daha uygun değilmi SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bakara suresi 285 - Peygamber, Rabbi'nden kendisine ne indirildiyse ona iman etti. Müminlerin de hepsi Allah'a, meleklerine, kitaplarına ve peygamberlerine iman ettiler. "Biz Allah'ın peygamberleri arasında ayırım yapmayız, duyduk ve itaat ettik. Ey Rabbimiz, bağışlamanı dileriz, dönüş ancak sanadır." dediler.

Biz peygamberimizin doğumunu kutlu doğum haftası olarak kutluyoruz.Şahsen ben isanın doğumunuda kutlarım niye kutlamıyayımki?Bilsem günlerini Musanın,İbrahimin,Nuhun ve diğer peygamberlerinde kutlarım.Allah kalplerin özünü bilir ve rabbimiz bize şah damarımızdan daha yakındır.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umsado Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bakara suresi 285 - Peygamber, Rabbi'nden kendisine ne indirildiyse ona iman etti. Müminlerin de hepsi Allah'a, meleklerine, kitaplarına ve peygamberlerine iman ettiler. "Biz Allah'ın peygamberleri arasında ayırım yapmayız, duyduk ve itaat ettik. Ey Rabbimiz, bağışlamanı dileriz, dönüş ancak sanadır." dediler.

Biz peygamberimizin doğumunu kutlu doğum haftası olarak kutluyoruz.Şahsen ben isanın doğumunuda kutlarım niye kutlamıyayımki?Bilsem günlerini Musanın,İbrahimin,Nuhun ve diğer peygamberlerinde kutlarım.Allah kalplerin özünü bilir ve rabbimiz bize şah damarımızdan daha yakındır.
    vaaayyyyyyyy hocam nerelerdesin sen yaw hoşgeldin
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vaaayyyyyyyy hocam nerelerdesin sen yaw hoşgeldin
    Sağol CABBARİ hoşbulduk.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı umsado Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ne güzel yazmışsın üstadım ellerine sağlık..:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte sorun bu hep başkalarına birşeyi empoze etme hocam sağol son noktayı koymuşsun

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri