Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Christmas,Noel,Yılbaşı ve Biz Müslümanlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Her sene olmasada, çocukluğumdan beri yılbaşını kutlarım, kutlamayada devam ediyorum. Elhamdülillah müslüman çocuğuyum ve müslümanım. Kimseyi ne ilgilendirir nede o kişiye bu sebebten dolayı bana karışma hakkı verir. Müslüman yılbaşı kutlayamaz diye bir kanun kural YOK.. Bunu siz kendiniz uyduruyorsunuz. eğer çokta bu saçmalığa inanıyorsanız, internet kullanmayın, arabaya binmeyin, para harcamayın TV izlemeyin, coca cola içmeyin, hatta ezan okurken camide mikrofon kullanmayın. Nede olsa bunların hepsi gavur icadı değilmi ?

Hatta şöyle yapın, bu hayatı 1500 sene önceden takip edin siz.

Bi yılbaşı kutlamanın hiç bir suçu günahı olamaz. Herkesin kendi bakış açısıdır içindeki inancın aynası...

senin içinde hristiyanlık girdiyse zaten sen ne yapsan belini doğrultamazsın. inancını kaybetmiceksin, bunu bilirim...
    basri kardeş benim bakış açım zaten imzamda var inandığımız gibi yaşamazsak yaşadığımız gibi inanmaya başlarız müslümanız deyipte müslüman gibi yaşamazsak yaşadığımız gibi yani nasıl yaşıyorsak öyle inanmaya başlarız babamız ben müslümanım diyordu abdestini namazını bırakmıyordu tam bi müslüman olarak dini vecibelerini yerine getiriyordu sonra biz geldik müslümanız dedik ama cuma dan cumaya caminin yolunu bildik bizden sonra gelecek yavrularımız sadece biz müslümanız diyecek torunlarımıs müslümanlara yobaz gerici yaftası vuracak bunların oluş sebebi neslimize islam dinini göstermememiz lütfen basri kardeş evlatlarımızı hırıstiyanların yılbaşı vs gelenekleriyle yetiştirmeyelim elhamdülillah MÜSLÜMANIZ müslüman gelenekleriyle yetiştirelim yarın ölünce ALLAH EVLATLARINA NE ÖĞRETTİN DEYİNCE söyleyecek güzel şeylerimiz olsun ve yarın ölünce arkamızdan FATİHA okuyacak bir evladımız olsun.SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün bizim şehir mmeydanına kocaman noel agacı dikmişler kurbandada kocaman dana heykeli neden dikmediler????
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı basrimutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her sene olmasada, çocukluğumdan beri yılbaşını kutlarım, kutlamayada devam ediyorum. Elhamdülillah müslüman çocuğuyum ve müslümanım. Kimseyi ne ilgilendirir nede o kişiye bu sebebten dolayı bana karışma hakkı verir. Müslüman yılbaşı kutlayamaz diye bir kanun kural yok.. Bunu siz kendiniz uyduruyorsunuz. Eğer çokta bu saçmalığa inanıyorsanız, internet kullanmayın, arabaya binmeyin, para harcamayın tv izlemeyin, coca cola içmeyin, hatta ezan okurken camide mikrofon kullanmayın. Nede olsa bunların hepsi gavur icadı değilmi ?

Hatta şöyle yapın, bu hayatı 1500 sene önceden takip edin siz.

Bi yılbaşı kutlamanın hiç bir suçu günahı olamaz. Herkesin kendi bakış açısıdır içindeki inancın aynası...

Senin içinde hristiyanlık girdiyse zaten sen ne yapsan belini doğrultamazsın. Inancını kaybetmiceksin, bunu bilirim...
    o kadar :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seyfi usta gelecek olan 2010 yılı yaşlandın galiba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dün bizim şehir mmeydanına kocaman noel agacı dikmişler kurbandada kocaman dana heykeli neden dikmediler????
    gerici gerici konuşma üstad...irticacımısın allah aşkına?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerici gerici konuşma üstad...irticacımısın allah aşkına?
    aynen öyle gericiyim hiç ileriyi düşünemiyorum daha dogrusu düşünmek istemiyorum!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basri kardeş benim bakış açım zaten imzamda var inandığımız gibi yaşamazsak yaşadığımız gibi inanmaya başlarız müslümanız deyipte müslüman gibi yaşamazsak yaşadığımız gibi yani nasıl yaşıyorsak öyle inanmaya başlarız babamız ben müslümanım diyordu abdestini namazını bırakmıyordu tam bi müslüman olarak dini vecibelerini yerine getiriyordu sonra biz geldik müslümanız dedik ama cuma dan cumaya caminin yolunu bildik bizden sonra gelecek yavrularımız sadece biz müslümanız diyecek torunlarımıs müslümanlara yobaz gerici yaftası vuracak bunların oluş sebebi neslimize islam dinini göstermememiz lütfen basri kardeş evlatlarımızı hırıstiyanların yılbaşı vs gelenekleriyle yetiştirmeyelim elhamdülillah MÜSLÜMANIZ müslüman gelenekleriyle yetiştirelim yarın ölünce ALLAH EVLATLARINA NE ÖĞRETTİN DEYİNCE söyleyecek güzel şeylerimiz olsun ve yarın ölünce arkamızdan FATİHA okuyacak bir evladımız olsun.SELAMLAR
    Yılbaşı kutlaması İsa'nın doğuşundan daha öte bir konuma geldiği aşikar. İsa' nın doğuşunu içkilerle, kızlarla, çılgınca müzikle ya da piyango biletine umut bağlayıp tv başında en yüksek ikramiyeyi beklemek vs. hangi dinin mantığı ile uyuşabilir. Biz İsa nın Allah ın elçisi ve peygamberi olduğuna inanırız ancak insanları uyarmak için gelen bir peygamberi çılgınca kendinden geçerek eğlenip onu anıyorum denmesi akıl ve mantığa uyması söz konusu asla olamaz. Şunu düşünün ; devlet dairesinde çalışıyorsanız bir resmiyet içerisinde olmanız ve bazı kurallara uymanız beklenir değil mi. Uymazsanız ve bu kuralları ihlal edici eylemlerde veya hallerde bulunursanız işinizde istemediğiniz şeyler yaşayabilir ve işinizden olabilirsiniz değil mi? Durum böyle iken ben elhamdulillah müslümanım diyen biri inandığı din olan islamın getirdiklerine ve gerektirdiklerine uyması gerekmez mi?

Mevlana ne güzel demiş değil mi: ' ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xp_n3r00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yılbaşı kutlaması İsa'nın doğuşundan daha öte bir konuma geldiği aşikar. İsa' nın doğuşunu içkilerle, kızlarla, çılgınca müzikle ya da piyango biletine umut bağlayıp tv başında en yüksek ikramiyeyi beklemek vs. hangi dinin mantığı ile uyuşabilir. Biz İsa nın Allah ın elçisi ve peygamberi olduğuna inanırız ancak insanları uyarmak için gelen bir peygamberi çılgınca kendinden geçerek eğlenip onu anıyorum denmesi akıl ve mantığa uyması söz konusu asla olamaz. Şunu düşünün ; devlet dairesinde çalışıyorsanız bir resmiyet içerisinde olmanız ve bazı kurallara uymanız beklenir değil mi. Uymazsanız ve bu kuralları ihlal edici eylemlerde veya hallerde bulunursanız işinizde istemediğiniz şeyler yaşayabilir ve işinizden olabilirsiniz değil mi? Durum böyle iken ben elhamdulillah müslümanım diyen biri inandığı din olan islamın getirdiklerine ve gerektirdiklerine uyması gerekmez mi?

Mevlana ne güzel demiş değil mi: ' ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol'
    ağzına sağlık güzel kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peygabberimizin kutlu doğum haftasında ne yapıyorlarki kurbanda dana heykeli diksinler bak öyle bişi yapsın birileri osmann kardeşin dediği gibi gerici irticacı olur o birileri.SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10-15 arkadaş toplandık. ev ortamı. hatta yaşlı buyuklerimiz vardı. içkimizi içtik. yemeğimizi yedik, şakalaştık espri yaptık muhabbet etik.. evime geldim yatıcam şimdi.

soruyorum ;
    Şuan ben hristiyanmı oldum.??

Cevap bekliyorum arkadaşlar...
    Bu konuyu ciddiye taşıyan arkadaşlarımdan ciddi cevaplar bekliyorum.

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri