REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yazdığım Cevaplar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yazdığım Cevaplar

Ustalar
    'Yazdığım cevaplar' linki çalışmıyor
    Tıklayınca aşağıdaki hatayı veriyor.

Not Acceptable
    An appropriate representation of the requested resource /search.php could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.6 Server at Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Port 80

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ben şimdi tıkladım sorunsuz çalışıyor tüm yazdığım mesajlara ulaştım..tekrar dene bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

problem yok sorunsuz çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar sadece benim bilgisayarım la ilgili bişeymi var acaba
    hala aynı hatayı veriyo bende.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı PAŞA87 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar sadece benim bilgisayarım la ilgili bişeymi var acaba
    hala aynı hatayı veriyo bende.
    virüs spy spam tarması yaptır veya exploreri tekrar kur.şuan gayet düzügn çalışıyır.problem yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mod_security ile alakalı bir durum Serkan bey mesajı görürse halleder sanırım,Forum ile alakalı yani!!!

Türkçe karakter hatasından dolayı veriyor mesela Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üye ismindeki türkçe karakter bunun sebebi eğer PAŞA YAZARKEN Ş YERİNE S YAPARSAN sorun düzelir VERDİĞİM LİNKE TIKLARSAN DÜZELDİĞİNİ GÖREBİLİRSİN
    Konu Çakar tarafından (29-12-2008 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vbseo dan kaynaklanıyordur büyük bir ihtimal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Çakar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mod_security ile alakalı bir durum Serkan bey mesajı görürse halleder sanırım,Forum ile alakalı yani!!!

Türkçe karakter hatasından dolayı veriyor mesela Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üye ismindeki türkçe karakter bunun sebebi eğer PAŞA YAZARKEN Ş YERİNE S YAPARSAN sorun düzelir VERDİĞİM LİNKE TIKLARSAN DÜZELDİĞİNİ GÖREBİLİRSİN
    arkadaşım yardımın için teşekkürler ama S harfi yazarak PASA87 olarak giriş yaptığımda sistem kabul etmiyo
    nasıl düzeltcez acaba .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı PASA87 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım yardımın için teşekkürler ama S harfi yazarak PASA87 olarak giriş yaptığımda sistem kabul etmiyo
    nasıl düzeltcez acaba .
    PASA87 olarak sisteme giriş yapabilirsiniz.Link TR karakterli kullancılara engel koyuyor şimdi sorunsuz girebilirsiniz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri