Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Foruma Neden Giremiyorum?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Failed Sm Foruma Neden Giremiyorum?

Evde ve iþyerimde ayný donanýma ve yazýlýma sahip 2 bilgisayarým var.Her ikisinde de proxy programý kullanýyordum.Sonradan bu programý iþyerimdeki bilgisayardan kaldýrdým.Evdeki bilgisayarýmda bir problem yok.Ýþyerimdeki bilgisayarýmda da yok.Her siteye-foruma giriyorum. Sadece supersatforuma giremiyorum.Adres çubuðuna Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yazýp enterlediðimde makýna uzunca bir süre düþündükten sonra ekrana aþaðýdaki uyarýyý veriyor.
    (Araçlar/Ýnternet seçenekleri/baðlantýlar/að baðlantýlarý kontrol edildi,baðlantý
    direkt olarak yapýlýyor,herhangi bir proxy baðlantýsý yok)

Not Acceptable
    An appropriate representation of the requested resource / could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    ------------------------------------------------------------------------
    Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.6 Server at
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Port 80

Yardýmcý olacaklara þimdiden teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çerezleri silmenizi öneririm..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çerezleri sildim, durum deðiþmedi.Yine ayný uyarý ve foruma giremiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý nihatikier Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çerezleri sildim, durum deðiþmedi.Yine ayný uyarý ve foruma giremiyorum.
    Yazabildiginze göre sorun yok sorun bilgisayarýnýzda bizim bu konuda yapacak birþeyimiz yok herkes giriyor sonucta problem olsa genel hitler düþerdi birden bire
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yazabildiginze göre sorun yok sorun bilgisayarýnýzda bizim bu konuda yapacak birþeyimiz yok herkes giriyor sonucta problem olsa genel hitler düþerdi birden bire
    Serkan Ustam;
    Sorun Forum serverlerinde deðil benim ,iþyerimdeki bilgisayarýmda.Þu anda evdeki bilgisayarýmdan giriyorum.Yani Teknik Servis olarak bana bir yol gösterebilirmisiniz diye yazýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ccleaner ile sisteminizdeki cokie diye tabir ettiðimiz artýklarý
    temizleyiniz.Programýn TR dil desteði mevcuttur

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri