Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Süpersatforum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Süpersatforum

Yahu adam gibi bir forum diyordum kendi kendime ama malesef sadece tek taraflý düþünmek gerekiyormuþ renklilik yok renklilik sadece nick i renkli olan larýn (yonetici) istekleri doðrultusunda ayný fikirde olunca sorun yok ama karþýt goruste oldunmu konu kýlýtlenýr mesaj silinir,arkadaþlar eðer tartýþmazsak ülkemizin geleceði hakkýnda fikir sahibi olamayýz artýk çaða ayak uydurmak zorundayýz yaklaþýk bir hafta önce üye oldum ve yorum yaptýðým konularýn hemen hepsi kilitlendi son olarak hem kilit hem mesaj silindi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. bu hiçte doðru deðil tartýþmazsak tartýþmayý bilmezsek bizi istemeyenlere malzeme vermiþ oluyoruz ve buna katkýda bulunuyoruz bence bu forumun admin i þöyle bir elden geçirmesi lazým burasýný herþey para deðil amaç eðer sadece para kazanmaksa bizi uðraþtýrmayýn ozaman kendimizi ifade edemeyeceksek buda zaten buna iþaret ediyor!!! Þimdi ben yokum diyicem ama bu kaçmak olur elbette bir yerde aksayan bir þey varsa bunu düzeltmek ve mücadele etmek gereklidir, tabi sað üst köþe bana gösterilmezse..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým herþey adminde bitmiyor.Ben forumda hiç bir konuda siyasi içerikli msj yazmadým ve yazma geregide duymuyorum.Benim düþüncem le bitmiyor bu olaylar bu forumunda kurallarý ve sadece ben belirleyemem ben belirlesem diðer renktaþ arkadaþlara gerek kalmazdý o yüzden bir konuda konu kitleniyorsa bu sizin menfaatiniz icabýdýr yada o konu hakkýnda raporlarýn ve þikayetin cok olmasýdýr.

Ama sizede hak veriyorum ben bu sitede düzeyli bir tartýþma konusu su ana kadar görmedim yanarým bir tek ona yanarým bir noktada týkanýp kalýyor site.

Eleþtirinize hak veriyorum ama sizde bizi anlayýn .
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konuyu siz mesaj yazmadan önce kapatýcaktým aslýnda ama ben arada boþluk býraktým bakalým ne zaman siyaseti bulaþtýrcaklar diye fakat kimse biþi demedi sonra çýktým.

Tekrar girdigimde f47xfenerli konuyu kapatmýþtý.O konunun forum kurallarý icabý baþýnda kapatýlmasý gerekirken ben müsemma gösterdim ama yine baþka yerlere çekildi.

f47xfenerli ninde yazdýgý gibi sadece tp bilgileri kalýcak þekilde tarafsýz olmasý için silmedigi mesajlarý da sildim.

Konuyu baþka yerlere çekerekte yada tartýþarakta bir sonuc elde edemezsiniz.Konunun sonuna da yazdým.Forumda güzel güzel tartýþmak burada bizi bilgilendirmekten baþka fayda saglamaz sonucu göremeyiz.Hele böyle toplumun ikiye ayrýldýgý bir tartýþmada hiç beklemeyin çünkü kimse tarafsýz olamaz kendi idolojileri yüzünden buyüzden bu tartýþmalar bizi bizden eder forumda da ayrýmcýlýk olmaya baþlar

Bu durumda en dogrusu konun böyle hale gelmesidir.Tekrar orda da yazdýgým gibi þikayetinizi trt ye yapmak yada T.C mahkemelerine gidip trt ye dava açarak birþey elde edebilirsiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý badtempered Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konuyu siz mesaj yazmadan önce kapatýcaktým aslýnda ama ben arada boþluk býraktým bakalým ne zaman siyaseti bulaþtýrcaklar diye fakat kimse biþi demedi sonra çýktým.

Tekrar girdigimde f47xfenerli konuyu kapatmýþtý.O konunun forum kurallarý icabý baþýnda kapatýlmasý gerekirken ben müsemma gösterdim ama yine baþka yerlere çekildi.

f47xfenerli ninde yazdýgý gibi sadece tp bilgileri kalýcak þekilde tarafsýz olmasý için silmedigi mesajlarý da sildim.

Konuyu baþka yerlere çekerekte yada tartýþarakta bir sonuc elde edemezsiniz.Konunun sonuna da yazdým.Forumda güzel güzel tartýþmak burada bizi bilgilendirmekten baþka fayda saglamaz sonucu göremeyiz.Hele böyle toplumun ikiye ayrýldýgý bir tartýþmada hiç beklemeyin çünkü kimse tarafsýz olamaz kendi idolojileri yüzünden buyüzden bu tartýþmalar bizi bizden eder forumda da ayrýmcýlýk olmaya baþlar

Bu durumda en dogrusu konun böyle hale gelmesidir.Tekrar orda da yazdýgým gibi þikayetinizi trt ye yapmak yada T.C mahkemelerine gidip trt ye dava açarak birþey elde edebilirsiniz.

Bence hakaret ve küfür e varmadýkça tartýþmalara izin vermelisiniz yukarda söylediðim gibi tartýþmazsak öðrenemeyiz býrakýn isteyen istediðini söylesin biraz duyarlý olalým seviyesini bilmeyen ler elbette aramýzda olacak ama tartýþma seviyeli olurlarsa emin olunki ikinci mesajý yazamazlar,Duyarlýlýðýnýz için teþekkür ederim..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bahsi geçen adam gibi seviyeli tartýþma ortamlarýný takip ettik
    ama hepside sýnýrlarý zorladý ve hatta aþtýlar,bu yüzden de forumdan
    gönderildiler.Tamam sizin dediklerinizin ilk bölümüne katýlýyorum ama
    ikinci bölüm yani seviyeli tartýþacak kiþiler .........

:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ÇAKAR arkadþýn dediklerinde HAKLI olduðu taraf var bende görüþlerine katýlýyorum ama yetkililerin dediði gibi adam gibi seviyeli bilgili bir þekilde paylaþým yapan insanlar deðiliz.Toplumun ikiye ayrýldýðý demiþ üstad buna da katýlmamak elde deðil ..
    Bende isterimki bir PLATFORM oluþturulsun ve kiþiler düþüncelerini SEVÝYELÝ bir þekilde yazsýn tartýþsýn..Malesef olmuyor olmazda çünkü bana göre dünya görüþüne uygarlýk görüþüne LAÝKLÝK görüþüne eðitimsiz bir toplumuz ve tartýþmayý konuþmayý bilmiyoruz..O nedenle bu tür YASAKLAR var ve devamlý olucak ...

Saygýlar Roc72

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri