Yahu adam gibi bir forum diyordum kendi kendime ama malesef sadece tek taraflý düþünmek gerekiyormuþ renklilik yok renklilik sadece nick i renkli olan larýn (yonetici) istekleri doðrultusunda ayný fikirde olunca sorun yok ama karþýt goruste oldunmu konu kýlýtlenýr mesaj silinir,arkadaþlar eðer tartýþmazsak ülkemizin geleceði hakkýnda fikir sahibi olamayýz artýk çaða ayak uydurmak zorundayýz yaklaþýk bir hafta önce üye oldum ve yorum yaptýðým konularýn hemen hepsi kilitlendi son olarak hem kilit hem mesaj silindi Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. bu hiçte doðru deðil tartýþmazsak tartýþmayý bilmezsek bizi istemeyenlere malzeme vermiþ oluyoruz ve buna katkýda bulunuyoruz bence bu forumun admin i þöyle bir elden geçirmesi lazým burasýný herþey para deðil amaç eðer sadece para kazanmaksa bizi uðraþtýrmayýn ozaman kendimizi ifade edemeyeceksek buda zaten buna iþaret ediyor!!! Þimdi ben yokum diyicem ama bu kaçmak olur elbette bir yerde aksayan bir þey varsa bunu düzeltmek ve mücadele etmek gereklidir, tabi sað üst köþe bana gösterilmezse..

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri