ttnet ocaktan itibaren e fatura gönderecekmiş evlere fatura göndermeyecekmiş herkes e fturadan nasıl bakacak??kişi unutur dalgınlığına gelir vs....
kağıt fatura gelse iyi olacak
Teşekkur: 0
ttnet ocaktan itibaren e fatura gönderecekmiş evlere fatura göndermeyecekmiş herkes e fturadan nasıl bakacak??kişi unutur dalgınlığına gelir vs....
kağıt fatura gelse iyi olacak
bakalım başarılı olabilecekmi birde bakmayı unutanlar neyapacak .
ocak ayından itibaren e-fatura devri başlıyor. eğer ttnet sayfasından e-fatura istemiyorum normal fatura istiyorum derseniz aynı eskisi gibi kağıt fatura gelmeye devam edecek. eğer sitede e-mail adresinizi kayıt ederseniz e-fatura gelecek. hiç bir şey yapmazsak da ocak ayından itibaren fatura gelmeyecek.
ben otomatik ödemeye verdim faturada istemiyorum raatım yani unutma derdim yok
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
Benimde otomatik ödeme talimatı verdim ugrasmıyorum kısacası
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
evet bende aynı sizler gibi otomatik ödemeye verdim sıkıntı yaşamıyorum. saygılar.
adsl yi be kendim ödüyorum telekomdan.
arkadaşlar isteyen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden fatura sorgulayabiliyor hatta oradan gerekli ayarları yapıp faturasının mail adresine gelmesini hatta cep numarasınada gelmesini sağlayabiliyor ayrıca yine aynı sayfadan isteyen kredi kartı ile ödemede yapabiliyor
smıle adsl coktan e fatura olayına gırdı bana sms mail ıle gelıyor ama ben bızzat elımle yatırıyorum cunku dekontları saklıyorum ılerıde aksılık halınde ıspat.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri