ttnet ocaktan itibaren e fatura gönderecekmiþ evlere fatura göndermeyecekmiþ herkes e fturadan nasýl bakacak??kiþi unutur dalgýnlýðýna gelir vs....
kaðýt fatura gelse iyi olacak
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ttnet ocaktan itibaren e fatura gönderecekmiþ evlere fatura göndermeyecekmiþ herkes e fturadan nasýl bakacak??kiþi unutur dalgýnlýðýna gelir vs....
kaðýt fatura gelse iyi olacak
bakalým baþarýlý olabilecekmi birde bakmayý unutanlar neyapacak .
ocak ayýndan itibaren e-fatura devri baþlýyor. eðer ttnet sayfasýndan e-fatura istemiyorum normal fatura istiyorum derseniz ayný eskisi gibi kaðýt fatura gelmeye devam edecek. eðer sitede e-mail adresinizi kayýt ederseniz e-fatura gelecek. hiç bir þey yapmazsak da ocak ayýndan itibaren fatura gelmeyecek.
ben otomatik ödemeye verdim faturada istemiyorum raatým yani unutma derdim yok
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüðünü göster
Benimde otomatik ödeme talimatý verdim ugrasmýyorum kýsacasý
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
evet bende ayný sizler gibi otomatik ödemeye verdim sýkýntý yaþamýyorum. saygýlar.
adsl yi be kendim ödüyorum telekomdan.
arkadaþlar isteyen Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresinden fatura sorgulayabiliyor hatta oradan gerekli ayarlarý yapýp faturasýnýn mail adresine gelmesini hatta cep numarasýnada gelmesini saðlayabiliyor ayrýca yine ayný sayfadan isteyen kredi kartý ile ödemede yapabiliyor
smýle adsl coktan e fatura olayýna gýrdý bana sms mail ýle gelýyor ama ben býzzat elýmle yatýrýyorum cunku dekontlarý saklýyorum ýlerýde aksýlýk halýnde ýspat.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri