arkadaslar tasınıyorum ve gıdecegım yerde 2 tane canak var bendede 2 canak var bu çanakları hangı uyduya ayarlatım tavsıyenız varmı bıde 2 uyduyu kaca montaj yaparlar pıyasası ne yardımlarınız için simdiden tesekkürler
arkadaslar tasınıyorum ve gıdecegım yerde 2 tane canak var bendede 2 canak var bu çanakları hangı uyduya ayarlatım tavsıyenız varmı bıde 2 uyduyu kaca montaj yaparlar pıyasası ne yardımlarınız için simdiden tesekkürler
oradakıler tursat ve hordbırt tır.sendekılerı ıse bırını sırus bırınıde thora ayarlattır.lnb dısec ın kablon varsa sadece montajı canak basına 30-35 ytl dır.yanı 70 ytly ayarlattırırsın.bu arada dısec dagıtıcız 4 gırıslı olmalıdır kı dıger canaklardan gelen kablolar takılabılsın.aksı halde 4 lu dısec almanız gerekecek.kolay gelsın.
genelde her yerde öncelikle turksat ile hotbırt öncelikli...
evet bence 50 tl bile çok burda 30 tl ye ayarlarlar
hotbird de iş kalmadı bence alternatif uydulara yonel derim. mesela astra, hispasat falan
kardeş nerden yazıyon bilmiyorum amma bence nilesat 7 west çok güzel yayınlar var hele birde cihazın kartpaylaşımlı ise. deme ***fine. maçlar belgeseller haberler filimler ne ararsan var yok yok.
Thor ve sirius (sirius olmasada olur)
gideceyinyer benim bulunduğum yer olsaydı sana beleş yapardım ustad) hadi kolay gelsin diyer arkadaşlar sana yardımcı olmuş zaten...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri