REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 24/57 İlkİlk ... 14151617181920212223242526272829303132333449 ... SonSon
573 sonuçtan 231 ile 240 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yüzüme bakamaz

"O bu hafta maç yönetiyor, ben oynamıyorum. Ben yarın onun yüzüne bakacağım ama o bakamayacak".

Tahkim de onadı
    Sivasspor ile ligde oynadıkları maçta yan hakem Erdinç Sezertam'a "küfür ettiği" gerekçesiyle kırmızı kart gören Ümit Karan, 2 maçlık cezasını Tahkim'in onaylamasına tepki gösterdi. Denizli'de dün GS Store'da imza törenine katılan golcü, Sezertam'a sitem etti:

İndirim bekliyordu "Adalet yerini bulacak sanmıştım. Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. Denizli'de oynamayı çok istiyordum. O yardımcı hakem bu hafta maç yönetiyor ama ben oynamıyorum. Bu beni üzdü. Ben yarın o hakemin yüzüne bakacağım ama o benim yüzüme bakamayacak."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Servet hasreti bitti

Altay ile oynanan kupa maçında sakatlandığı için ve Malatya ve Sivas (2) maçlarında forma giyemeyen Servet Çetin, Denizli'de ilk 11'de sahaya çıktı. Bu sezon ligde 16 maçta forma giyen ve 2 gol, 1 asistle oynayan Servet, başarılı bir performans sergiledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

132 gün sonra!

Sarı-kırmızılı ekibin Kongolu forveti Nonda, suskunluğunu bozdu. Süper Lig'de bu sezon 2 gol atan, 1 asist yapan Nonda, en son 21 Eylül'de Kocaeli filelerini havalandırmıştı. Bu sezon 11 lig maçında forma şansı bulan, dün de Ümit Karan'ın yokluğunda ilk 11'de sahaya çıkan Shabani Nonda, tam 132 gün sonra nefis bir gole imza attı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

G.Saraylılar Denizli'ye aktı

Şampiyonluğa inanan sarıkırmızılı taraftarlar Denizli'de de takımlarını yalnız bırakmadı. İstanbul'dan olduğu gibi çevre illerden de Denizli'ye akın eden taraftarlar tezahüratlarıyla G.Saray'ı ateşledi. Havanın güzel olması da tribünlerin dolmasında etkiliydi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cezalı Üstünel tribüne çıktı

Sivasspor kupa maçından sonraki demeçleri nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti cezası alan yönetici Haldun Üstünel taraftarlar arasında maçı izledi. Adnan Sezgin de Üstünel'i yalnız bırakmadı ve protokolde değil, taraftarın arasında mücadeleyi seyretti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Barış'ın isyanı

G.Saray'ın genç yıldızı Barış Özbek, Denizli maçında kaçırdığı goller sonrasında isyan etti. Baros'un 45'inci dakikada kaçırdığı net pozisyonda pası veren isim olan Barış, her iki yarıda da uzaktan şutlarla gol aradı ama başarılı olamadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PAF'ta da Aslan

G.Saray'ın PAF Takımı, Zafer Katrancı Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Denizlispor'u 1-0 yendi. Cimbom'un golünü 12. dakikada Serdar Eyilik atarken, Çetin Güngör 90'da kırmızı kart gördü. G.Saray puanını 39'a yükseltti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2'den aşağı yok

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 18 maçta 11 galibiyet alırken bu galibiyetlerinin hiçbirinde tek farklı kazanmadı. Sarı-kırmızılı takım, 3 kez 4-1, 3 kez 3-1, 2 kez 3-0, 1 kez 4-2, 2 kez de 2-0 kazanırken, tüm maçlarda rakiplerine en az 2 fark atmayı başardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Linderoth döndü

Sarı -kırmızılı ekibin müzmin sakatlarından Linderoth, Denizli maçında da 18 kişilik kadroya dahil oldu. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma şansı bulamayan, en son 8 Ocak'taki Altay kupa maçında kulübede oturan Linderoth, dün de zorlu Denizlispor maçında kadroya alındı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaptanlar kızarıyor

G.Saray'da kaptanlık pazubantını takan oyuncu kırmızı kart görüyor. Bu sezon Lincoln ve Ümit'ten sonra dün de Ayhan kızardı. İkinci sarı karttan kırmızı ile cezalandırılan tecrübeli futbolcu, hafta içinde Sivas ile oynanacak kupa maçında forma giyemeyecek.

Sayfa 24/57 İlkİlk ... 14151617181920212223242526272829303132333449 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri