REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 26/58 İlkİlk ... 16171819202122232425262728293031323334353651 ... SonSon
573 sonuçtan 251 ile 260 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sabri'ye kaptanlık yolu açıldı!

Galatasaray’da bu sezon sık sık ’kaptanlık’ tartışması kendisini gösterdi. Ve bu konu yarınki Sivasspor maçı öncesi yine Cimbom’un kapısını çaldı.
    Birinci kaptan Hasan Şaş’ın sakatlığının sürmesi, Ümit Karan’ın yedek kulübesine hapis olması ve Denizlispor maçında 3. kaptan Ayhan Akman’ın kırmızı kart görmesi sonrası sarı kırmızı takımda aynı soruyu yine gündeme geldi; " Sivas’ta sahaya kim kaptan çıkacak?"

G.Saray Futbol Komitesi’nde bu konu dün Florya’da masaya yatırıldı. Karan’ın, Denizlispor karşısında iyi bir ikili olan Nonda ile Baros’un arkasında yedek soyunması halinde Sivas’ta sahaya Sabri Sarıoğlu’nun kaptan olarak çıkmasına karar verildi. Devre arasında, ’Hayaliyle yaşadığım şeyi gerçekleştirememek beni kırıyor" yorumunu yapan Sabri kupa maçının rövanşında muradına erecek.

Baros korkuttu

Başkan Adnan Polat ve idareciler de devre arasında kaptanlık konusunda yorum yaparak tepki gösterdikleri Sabri Sarıoğlu’nu böylece affetmiş oldu.

Bu arada Denizlispor maçında ayağına darbeler alan Milan Baros, dün sabahki çalışmaya katılmadı. Çek golcünün sol ayağında darbeden dolayı ağrılarının bulunduğu ve tedavisine hemen başlandığı dile getirildi. G.Saray Sağlık Kurulu’nun Baros’u Sivasspor maçına yetiştirmeye çalışacağı ifade edildi. Baros’un forma giyememesi ihtimalinde Ümit Karan görev alırsa Sabri’nin kaptanlık sevinci kursağında kalacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tarihe geçmek istiyorum

Galatasaray’ın İtalyan kalecisi, sezon sonunda takımdan ayrılmak zorunda kalabileceğine dikkat çekti, “Dilerim hem lig hem de UEFA Kupası’nı kazanırız ve Taffarel gibi kulübün tarihine geçerim” diye konuştu

Morgan de Sanctis, Galatasaray Dergisi’nin Şubat sayısına çarpıcı açıklamalar yaptı. Cim-Bom’un sezon başında Sevilla’dan kiraladığı İtalyan kaleci, Taffarel gibi kulübün tarihine geçmek istediğini vurguladı.

Galatasaray’da çok mutlu olduğunu belirten Sanctis, “Burada daha fazla kalmak istiyorum. Fakat Sevilla ile Udinese arasında halledilmesi gereken konular var. Şu anda yapabileceğim Galatasaray’a daha çok maç kazandırmaya çalışmak” diye konuştu.

Sevilla’dan, İspanyol Palop’un arkasında beklememek için ayrıldığını hatırlatan Sanctis, “Asıl önemli olan önümüzdeki sene. Palop kalacaksa Sevilla’ya dönemem. Oradaki durum farklı. Palop’un şehrin ortasında heykeli dikili. Belki ben ondan daha iyiydim, ama o sakatlıktan döndü ve oynamaya başladı” dedi.

İtalyan kaleci, kulüplerin anlaşamaması halinde sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılmak zorunda kalabileceğine dikkat çekerek, “Bu sene biter belki giderim. Belki de ben buradayken ligi de, UEFA Kupası’nı da kazanırız ve Taffarel gibi Galatasaray’ın tarihine geçerim” ifadelerini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla Tarihe geçmek istiyorsa ..SİMOVİÇ - TAFFAREL ve MONDRAGON gibi çok ama çok başarılı kurtarışlar yapıp maç çevirmesi lazım ..Şuan iyi kaleci görüntüsünde ama ben Teknik Adam olsam AYKUT u oynatırdım çünkü aynı kalite de bana göre..Alırsak 2.kez UEFA kupasını ve kalede oynarsa o zaman Tarihe geçer yoksa şimdi geçemez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baros: "Benim işim gol atmak"

Sezon başında Fransız devi Lyon’dan transfer edilen Milan Baros, Denizlispor maçında attığı golle Galatasaray formasıyla çıktığı 25. resmi maçta 20. golünü kaydetmiş oldu.
    Takımının galip gelmesine, attığı golden çok daha fazla sevindiğini belirten Çek futbolcu, “Benim işim gol atmak. Bana bunun için para veriyorlar. Amacımız da, yarıştığımız her kulvarda kupa kazanmak. Bu da demek oluyor ki, o kupaları alana kadar gol atmaya devam edeceğim” ifadesini kullandı.

Nonda: 'Rahatladım'

Nonda'ya yaptığı uyarıdan sadece birkaç dakika sonra, Kongolu futbolcunun ağları havalandırması karşısında çok mutlu olduğunu vurgulayan Baros, “Arkadaşlarımı yönlendirmeyi seviyorum. Her oyuncunun kötü oynamaya hakkı vardır ama mücadele etmemenin mazereti olamaz” açıklamasını yaptı. Denizli karşısında sezonun en güzel gollerinden birini atan Nonda ise, “Bazen oyundan düşüyorum ama golü bulmak beni rahatlattı, gerisi hocanın takdiridir” diye görüş bildirdi.

Tenis kardeşliği!

Baros ve Meira’nın futbol dışındaki en büyük ortak tutkusu ise tenis. Antrenmanlardan arda kalan boş zamanlarında sık sık bir araya gelip, tenis maçı yaparak stres atan iki yıldızın karşılaşmaları büyük bir rekabet içinde geçiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atacaksın tabi yok ben mi atayım .Türkiyenin en iyi oyuncuları sana GOL atasın diye hayatın boyunca almadığın PAS ları atıyorlar ..LİNCOLN - ARDA - KEWELL ve hatta son maçta BARIŞ bile al at dedi ama sen kaleciye nişanladın topu..NONDA sağda boştu ama sana attı topu..Sende ona çıkarsan adam boş kaleye atacaktı..Attığın 15 golün 10 dan fazlasında bunların payı var...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arda'nın 3 kupa inancı!

Deplasmandaki Denizlispor galibiyetiyle, Sivasspor maçlarında alınan kötü sonuçların moral bozukluğunu üzerinden atan ve zirveyle aradaki puan farkını 2’ye indiren Galatasaray’da ***ifler yerinde.
    Aslan’ın genç yıldızı Arda, daha önce pes etmeyeceklerini söylediğini hatırlatarak, “Son güne kadar yarışı bırakmayacağız. Takımda hiçbir sorun yok. Sakatlığı olan arkadaşlar da aramıza katıldıkça, herkes ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu görecek” dedi.

‘Adım adım gidiyoruz’

Sivasspor'u yenerek Türkiye Kupası’nda da yola devam edeceklerini iddia eden Arda, “Hep söyledik, yine söylüyoruz; bizim hedefimiz 3 kupayı da almak. Ama maratonu adım adım düşünmek zorundayız. Sırada kupa var mesela. Ardından lig, sonra bir UEFA sınavımız olacak. Hepsine ayrı ayrı konsantre olmamız gerekiyor. Zaten doğru motivasyon ve hırs birleştiğinde, yetenekli futbolcuların performansıyla beraber başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasarayda PREKAZİ den sonra Sol açığa bu kadar yakışan bir futbolcu görmedim ..Ekol olucak inşallah ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Barış'ın dizi döndü!

Galatasaray'ın genç yıldızlarından Barış Özbek, Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Sivasspor ile oynanan karşılaşmanın uzatma dakikalarında şok bir sakatlık yaşadı! Barış, maçın 112. dakikasında Sivassporlu Sedat ile girdiği mücadelede sakatlanarak oyunu terketti. Alınan bilgiye göre Barış'ın dizi döndü. Gurbetçi yıldız, bu dakikada yerini Volkan Yaman'a bıraktı.

Barış'ın son durumu yapılacak kontroller sonrası belli olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Servet'e iki şişe serum!

Galatasaray'da sakat oyunculara Sivas'ta iki önemli isim daha eklendi. Sarı-kırmızılı ekibin savunmadaki bel kemiği Servet, geçirdiği ağır grip yüzünden yatağa düşünce, Sivasspor maçı kadrosundan çıkarılmak zorunda kaldı.

Sarı-kırmızılı kulübün doktorlarının Servet'e iki şişe serum ve iğne tedavisi yapmalarına rağmen, yıldız oyuncunun durumunda düzelme olmayınca teknik direktör Skibbe, oyuncusunu maç kadrosundan çıkardı.

Servet gibi Sivas'a giden Sabri'nin de omuzundaki rahatsızlığında düzelme olmayınca riske edilmedi ve Skibbe, Sabri'nin yerine Emre Güngör'ü savunmanın sağında oynatmak zorunda kaldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Şanslı olan Sivasspor'du"

Kupada 'tamam' diyen Galatasaray'da Alman çalıştırıcı Michael Skibbe penaltılarla tura veda edişlerini değerlendirdi. Genç teknik adam ... derken şöyle konuştu; "Takımımı suçlayacak hiçbir şeyim yok. Çok iyi oynadılar ve mücadel ettiler. İki takımın da öne geçmek için iyi şansları vardı. Seyirciler herhalde iki kupa maçını da zevkle izlemişlerdir. Hoş maçlar oldu. Burada şanslı olan rakibimiz oldu. Şansını iyi kullandı, penaltılarla tur atladı."

''Penaltıcılarınızın seçiminde hata ettiniz mi'' şeklinde soruyu Skibbe, ''Hayır'' diye yanıtladı.

Skibbe kaçan penaltılarla ilgili olarak ise; "Ümit ve Arda'nın kurtarılan penaltılarında kaleci çok iyi reaksiyon gösterdi. Bu tip penaltılarda kaleciler çok konsantre olabiliyorlar" derken Barış'ın sakatlığı konusunda ise "Hafta sonuna kadar yetişip yetişmeyeceğini bilmiyoruz. Zaman dar, bakacağız. Doktorlarımız yüzde yüz bir teşhiş koymadı" ifadesini kullandı.

Oyuncu değişikliğini geç yaptığının hatırlatılması ve bunun nedeninin sorulması üzerine Skibbe, şunları kaydetti: ''Bir tarafta takım çok iyi bir oyun çıkardı. Ve sahada olan herkes en iyisini yapmaya çalıştı ve yaptı. Nonda maç sonunda alt adalelerinde bir sıkıntı yaşadığını söyledikten sonra değişiklik yaptık. Takımın mücadelesinden çok memnun olduğumuz için geç adam değiştirdik.''

Milan Baros, Servet Çetin'in sakatlıkları hakında ise Skibbe, "Baros'un oynayamacağı kesindi. Kayserispor maçına hazırlanmaya çalışıyoruz. İnşallah o zaman oynayacak. Sabri'de bir sakatlık oluştu, o da oynayamadı. Servet'in de son gece gribi arttı. Sahaya getirmedik, dinlendi. Onu da inşallah hafta sonu hesaplarımıza katacağız" dedi.

Skibbe, ''Lincoln'un eksikliğini hissettiniz mi'' şeklindeki soruyu ise ''Eksik olan bütün oyuncularımızın eksiğini hissettik. Burada eksikliğini hissettiğimizi sayabileceğimiz çok oyuncumuz var'' diye yanıtladı.

Sayfa 26/58 İlkİlk ... 16171819202122232425262728293031323334353651 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri