Yöneticiler konuşacak
![]()
G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, bugün 14.00'te Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. Üstünel ve Sezgin'in gündemi değerlendireceği açıklandı.
Yöneticiler konuşacak
![]()
G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, bugün 14.00'te Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. Üstünel ve Sezgin'in gündemi değerlendireceği açıklandı.
Nonda'dan kötü haber
![]()
Sakatlığı nükseden Shabani Nonda, dünkü antrenmanda takımdan ayrı olarak salonda özel bir çalışma programı uyguladı. Ağrılarının devam ettiği öğrenilen golcünün, Antalya maçına yetişme ihtimali zayıf.
Kırtasiye işi tamam
G.Saray Sportif A.Ş, Mor Ajans ile lisans anlaşması imzaladı. Borsaya gönderilen yazıda, şirket ile Mor Ajans arasında kırtasiye malzemeleri üretimi ve satışını içeren 3 yıl süreli lisans anlaşması imzalandığı, tutarların gizlilik maddesi sebebiyle açıklanmadığı bildirildi.
Cimbom'a 650 bilet
Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu, cumartesi günü oynanacak maçta Galatasaraylı taraftarlara stadın yüzde 5'lik bölümü olan 650 kişilik yer ayrılmasını kararlaştırdı. Bu arada, maçın bilet fiyatları açık tribün 50 TL, kale arkaları ise 30 TL olarak açıklandı.
Servet'ten yalanlama
![]()
Servet Çetin, dün bir gazetede çıkan "Hakemler bizi kolluyor" sözlerinin kendisine ait olmadığını belirtti. Resmi siteden yapılan açıklamada, "Kurgulanmış bir haber. Bu hayali cümlenin yanı sıra, yazıda geçen düşünceler de bana ait değil" ifadesini kullanıldı.
Taktik prova zamanı
Sarı-kırmızılı takım, cumartesi günü oynanacak Antalya maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla sürdürdü. Sabahki antrenmanda taktik ve şut çalışması gerçekleştiren Galatasaray, akşam ise koordinasyon ve topla dayanıklılık idmanı yapıldı.
Onu sormayın
Toplantının ardından sorular üzerine, "Gerekli tüm açıklamaları kürsüden yaptım'' diyen Polat, 'Lincoln'ün, Kayseri maçında 30 dakika içinde iki sarı kart birden göreceği' şeklinde kendisine bilgi geldiği şeklindeki haberlerin hatırlatılması üzerine, ''O konuya girmek istemiyorum'' demekle yetindi.
Karşı çıktılar
Polat'ın federasyon ve MHK ile ilgili konuşmasının ardından söz alan üyelerden farklı görüşler geldi. En sert tepkiyi veren Hayrettin Kozak, Polat'la aynı fikirde olmadığını söylerken, daha sağduyulu bir yaklaşım gerektiğini savundu. Kozak ayrıca, Ali Sami Yen Stadı'nda edilen küfürlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
Köln'de de protesto
Galatasaray taraftarı, Futbol Federasyonu ve MHK'yı Köln'de de protesto etti. 50 kişilik Avrupa ultrAslan grubu Köln'de TFF temsilcili önüne siyah çelenk koyarak TFF ve MHK'yı istifaya davet etti.
Hagi gelmeye hazır
Antalya'da "Futbol Akademisi" adı altında bir futbolcu fabrikası açan efsane futbolcu, Galatasaray'da görev yapmayı çok istediğini söyledi. Hagi, "Bana heyecan verecek bir takımın başında olmak gurur verir. Teklif gelirse hayır demem" diye konuştu.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri