2009 yaramadı
2008'i ligde 4-2'lik Beşiktaş, kupada 1-0'lık Kayseri zaferi ile bitiren G.Saray, 2009'da kupadan elendi, ligde ise 8 puan geriye düştü. Aslan 2009'da ligde 5 maçta tek galibiyet alabildi.
2009 yaramadı
2008'i ligde 4-2'lik Beşiktaş, kupada 1-0'lık Kayseri zaferi ile bitiren G.Saray, 2009'da kupadan elendi, ligde ise 8 puan geriye düştü. Aslan 2009'da ligde 5 maçta tek galibiyet alabildi.
Meira Florya'yı terk etti
Florya'da dün Meira krizi de yaşandı. 6 milyon euro bonservis verilerek alınan Meira, Zenit'in teklifini kabul etmek istiyordu. "Servet ve Emre Güngör sakat. Gidemezsin" denilince çılgına dönen Portekizli oyuncu, yeni hoca Bülent Korkmaz'ın ilk toplantısına katılmadı. Korkmaz daha önce Meira için, "Gereksiz bir transfer" demişti.
Baros hırs yaptı
UEFA Kupası'nda Bordeaux ile oynanan ilk maçta devre arasında oyundan alınan Milan Baros, perşembe günkü rövanş için iddialı konuştu. Çek futbolcu, "Kocaeli yenilgisi hepimizi üzdü. Bordeaux maçına hırslı çıkacağız. Turu biz geçeceğiz" ifadesini kullandı.
Yollanan 3. Alman
Prensip olarak sezon ortasında hoca göndermeyen G.Saray, Adnan Polat döneminde 3. kez aynı işi yaptı. Polat, Saftig ve Kalli'den sonra sezon bitmeden Skibbe'yi de yolladı.
Ayhan'a kutlama
Kaptan Ayhan, dün 31 yaşına bastı. Sarıkırmızılı kulüp, resmi internet sitesinden yayınladığı mesajla tecrübeli oyuncunun doğum gününü kutladı. Mesajda, "Oyuncularımızdan Ayhan Akman'ın 31. yaş gününü kutlar, sağlıklı ve mutlu yıllar dileriz" denildi.
Madalya satıldı
Galatasaray'ın eski futbolcusu Alper Tezcan'ın, yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle satışa çıkardığı UEFA Kupası Madalyası, 200 bin TL'ye alıcı buldu. Bir internet sitesinde gerçekleştirilen açık arttırmaya 2 bin 146 kullanıcının teklif yaptığı ve madalyanın satıldığı açıklandı.
Galatasaray günlüğü
UEFA'nın manşetinde
UEFA'nin resmi internet sitesi "uefa.com", Skibbe'nin gönderilmesini manşetine taşıdı. Kocaelispor yenilgisi nedeniyle Alman hocanın gönderildiği bilgisinin verildiği haberde, ayrıca Bordeaux ile oynanacak rövanş maçı öncesinde alınan bu kararın büyük önem taşıdığı dile getirildi.
İstanbul'dan kovuldu!
Skibbe'nin gidişi Alman basınında da büyük yankı uyandırdı. Dünyaca ünlü spor dergisi Kickers, "Galatasaray Skibbe'yi kovdu" başlığını attı. Süddeutschezeitung ise haberi "Skibbe işini kaybetti" manşetiyle duyurdu. Kölner Stadt-Anzeiger de Alman hocanın kovulduğunu yazdı.
Macarlardan yakın takip Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi Nemzetisport ve diğer spor internet siteleri G.Saray'ın Kocaeli'ye 5-2 yenilmesini manşetlerine taşıdı. Maçta 4 gol atan Taner'in Cimbom'u yıkan adam olduğunun yazıldığı haberlerde, Michael Skibbe'nin ülkesine dönme ihtimali de yer aldı.
İlk mesaj Lincoln'e
![]()
"Futbolculara büyük paralar verilerek büyük imkanlar sağlanıyor. Galatasaray kulübünün üzerinde hiçbir oyuncu olamaz".
ZOR BİR GÖREV
Galatasaray'da göreve getirilen Bülent Korkmaz dün resmi sözleşme imzaladı. 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Korkmaz, ''Yuvama döndüm. Yönetime ve başkanıma teşekkür ediyorum. Onları mahcup etmeyeceğim. Her görev gibi bu görev de zor ama futbolcu hayatında olduğu gibi bu görevin de üstesinden geleceğim" dedi.
İKNA EDERİM
İmza töreninde soruları yanıtlayan Korkmaz, "Lincoln'ü kazanacağım derken, takımı kaybedersiniz'' açıklamasının hatırlatılması üzerine, ''Çok büyük paralar verilerek, futbolculara imkanlar sağlanıyor. Burası Galatasaray kulübü. Konuşarak, ikna edeceğimi düşünüyorum. Galatasaray kulübünün üzerinde hiçbir oyuncu olamaz" ifadesini kullandı.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
zür dileriz
![]()
"Kocaeli maçı G.Saray'a yakışmadı. Bu noktaya biz getirdiysek, düzeltecek olanlar da bizleriz".
Kocaelispor'a 5-2 yenildikleri maç nedeniyle taraftarlardan özür dileyen Sabri, "Galatasaray'a yakışmayan şekilde mücadele ettik. Böyle olmasını istemezdik" dedi. Sabri, "Bu noktaya biz getirdiysek düzeltecek olanlar da bizleriz. Arkadaşlarla sürekli bunu konuşuyoruz. Bir daha böyle şeylerin olmaması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
PAZUBANDI ATMADIM
Sabri, kaptanlık pazubandını yere attığı iddialarıyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Sahanın dışına atmak istediğim eldivendi, bandı kendim götürüp Mehmet Topal'a verdim. Olmayan bir şey, taraftarların bana cephe almasına neden oluyor. En iyi Galatasaraylı benim diyenin karşısında durabilecek kadar Galatasaraylıyım."
Cimbom'a müjde
![]()
İki önemli kalecisinin sakatlığı nedeniyle genç Olimpa'yı görevlendirecek olan Blanc, Gourcuff'u da dinlendirecek.
BURNU KIRILDI...
Bordeaux Teknik Direktörü Laurent Blanc, yarın Galatasaray karşısına üçüncü kalecisiyle çıkabilir. As kaleci Rame, geçen hafta Baros'la çarpışarak sakatlanınca Blanc, Saint-Etienne maçında Valverde'ye görev vermiş, onun da burnu kırılmıştı.
11 İHTİMALİ DÜŞÜK
Valverde'nin 11'de çıkma ihtimali az olduğu için Blanc'ın kaleyi 20 yaşındaki Olimpa'ya emanet etme olasılığı yüksek. Blanc, genç yıldız Gourcuff'u da son haftalarda Fransa Ligi'nde çok puan kaybı yaşamaları nedeniyle dinlendirmek için kadroya almadı.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri