Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 55/57 İlkİlk ... 53045464748495051525354555657 SonSon
573 sonuçtan 541 ile 550 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KAFİLE
    Galatasaray'ın Bükreş kafilesinde sakatlıkları bulunan Milan Baros ve Emre Aşık ile soğuk algınlığı geçiren Aydın Yılmaz'ın yanı sıra kaleci Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş, Alpaslan Erdem, Serdar Eylik ve Serkan Çalık bulunmuyor.
    Sarı-kırmızılıların, Dinamo Bükreş kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:
    Leo Franco, Aykut Erçetin, Emre Güngör, Uğur Uçar, Gökhan Zan, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Caner Erkin, Arda Turan, Barış Özbek, Elano Blumer, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Abdul Kader Keita, Ayhan Akman, Harry Kewell, Tobias Linderoth, Shabani Nonda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İspanya'nın dünyaca ünlü ekibi Real Madrid'de sıkıntılı günler yaşayan ve takımla ipleri kopma noktasına gelen yıldız oyuncu için devrede.

Real Madrid'in İspanya Kral Kupası'nda 3. lig ekibi Alcorcon'a 4-0 yenildiği karşılaşmada orta parmağını gösteren ve taraftarlarla arası açılan Guti'nin Real Madrid'e veda etmesi an meselesi olarak görülüyor.
    33 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için Galatasaray'ın da nabız yokladığı iddia edilirken, Sarı-kırmızılılar'ın yanı sıra Premier Lig takımlarından Arsenal ve Brezilya Ligi ekibi Corinthians'ın da Guti için devrede olduğu belirtiliyor.
    Real Madrid formasıyla 11 yılda 360'dan fazla maça çıkan ve 45 gole imza atan Guti'nin yaz döneminde yapılan transferlerin ardından mutsuz olduğu ve kadroya giremediği için de kariyerini başka bir takımda sürdürmek istediği ifade ediliyor.
    Tam adı Tam adı Jose Maria Gutierrez Hernandez olan Guti, 1998 yılından beri Real Madrid forması giyiyor. Guti, İspanya Milli Takımı'nın formasını da 15 kez giydi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

F.Bahçe yenildi Arda konuştu

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'a yenildiği maçın ardından Galatasaray kaptanı Arda Turan Twitter'dan taraftara mesaj yolladı
    Galatasaray'ın genç kaptanı Arda Turan, lider Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'a yenilmesinden sonra, sosyal paylaşım sitesi "twitter"da dün gece 10.00'da yazdığı mesajla taraftarlarına mesaj gönderdi.
    Arda sayfasına, "Yarın (bugün) liderlik için, sizin için sahadayız.." yazdı. Arda ayrıca ilk yarıyı lider bitirmek istediklerini de belirterek, "Hedefimiz ilk yarıyı lider bitirmek. Siz de göreceksiniz ki bu olacak. Sabah toplantısında bunu konuştuk. Her şey büyük Galatasaray taraftarına..." dedi.
    Bu arada genç oyuncu, Elano'nun "Maçta pas alamıyorum" sözlerini de değerlendirerek, "Elano'nun 'Arkadaşlarım yüzünden böyle oynuyorum' demesi asılsız bir haber. Kendisiyle konustum ve böyle bir şeyin imkansız olduğunu söyledi" yorumunda bulundu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lig TV'ye konuk olan G.Saray teknik direktörü Rijkaard, 'Kariyerimle oynadı' diyen Rüştü ve Arda Turan için çarpıcı ifadeler kullandı. Ayrıca Hollandalı çalıştırıcı Keita'ya son zamanlarda neden ilk onbirde yer vermediğini de açıkladı..

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Barcelona teknik direktörüyken hocalığını yaptığı Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü ile hiçbir sorunun olmadığını söyledi.
    Lig TV'de yayınlanan 2'ye 1 programına konuk olan Rijkaard, Rüştü'nün çok iyi bir insan ve iyi bir kaleci olduğunu ifade ederek, ''Barcelona'dan ayrılmak zorunda kaldı, çünkü Victor Valdes ilk kaleciydi. Benim yüzümden ayrılmış olduğunu, bu yüzden düşünmüş olabilir. Kararları sportif açıdan duygusal olarak veremezsiniz. Benim düşüncem hala aynı şekilde devam ettiği. Hala çok iyi bir karakter ve çok iyi bir kaleci. Victor Valdes'i o zaman birinci kaleci yaptım ve halen o görevde. Çok önemli kupalar kazandı Barcelona ile beraber. Gördüğünüz gibi bu kişisel bir karar değildi'' diye konuştu.
    ''ARDA İŞİNİ İYİ YAPIYOR''
    Rijkaard, Arda ile ilgili bir soru üzerine, ''Arda bana göre işini iyi yapıyor. Kaptanlığı da öyle. O'nu eleştiren bakış açılarına tam olarak katılmıyorum'' dedi.
    Arda'nın Türkiye'nin en önemli oyuncularından biri ve bu yüzden üzerinde baskı olmasının normal olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:
    ''Kendisini kulübe ve takıma ait hissediyor ve sorumluluk sahibi. Bunun ekstra bir baskı yarattığını düşünmüyorum. Mutlaka kaptan olmak ekstra bir sorumluluktur ama kendisi zaten bunu istedi. Bu zamana kadarki performansına bakarsak çok iyi bir başlangıç yaptığını görüyoruz. Önemli asistler yaptı, goller attı. Ne olursa olsun halen performansından çok memnunum. Arda çok genç bir futbolcu, o bir takım oyuncusu. Takım iyi sonuçlar almadığı zaman Arda'nın da çok öne çıkmaması normal. Arda ile hiçbir problemim yok.''
    ''ARDA'NIN BİZİMLE KALMASINI TERCİH EDERİM''
    Arda'nın Avrupa'da büyük bir takımda oynayacak kapasite ve kaliteye sahip olduğunu anlatan Rijkaard, ''Arda, Avrupa'daki herhangi bir büyük takımda oynayabilir. Erken olduğunu düşünmüyorum ama ben bir teknik direktör olarak kesinlikle Arda'nın bizimle kalmasını tercih ederim'' dedi.
    ''KEITA, TAKIMA GİREBİLMEK İÇİN KREDİ YARATMASI GEREK''
    Hollandalı teknik adam, sezon başında takım olarak çok iyi bir performans gösterdiklerini, dolayısıyla Keita'nın da iyi oynadığını belirterek, ''Kendisi çok önemli ve takım için farklılık yaratabilecek türde oyuncu. Fenerbahçe maçında oyundan kırmızı kartla atıldı ve ceza aldı. Ondan sonra takıma dönmesi zaman aldı. Bu normal bir süreç bana göre. Bizim için çok önemli bir maçta takımı eksik bıraktı. Tekrardan ilk 11'e girebilmesi için kredi yaratması gerek diye düşünüyorum. Şu anki durumda performansından memnunuz. Böyle devam ederse zamanı geldiğinde mutlaka ilk 11'e girme şansı bulacaktır. Kaybettiği kredisini yeniden kazanması gerekli'' ifadesini kullandı.
    ''KAMP YAPMAMA KARARIMIZ DEVAM EDECEK''
    ''Kamp yapmama kararımız devam edecek'' diyen Rijkaard, sezon başı çok iyi seri bir yakaladıklarını, o tarihte de kamp yapmadıklarını hatırlattı.
    Rijkaard, ''İyi çalışıyoruz ve disiplinliyiz. Barcelona'da kamp yapmıyorduk. Barcelona ile kıyaslamak istemiyorum ama Galatasaray'da da durum farklı değil. Sezon başında çok iyi bir seri yakaladık. O zaman da kampa girmiyorduk. Kazanırsanız kimse bir şey demiyor ama kaybettiğiniz zaman insanlar sizi eleştiriyor. Futbol böyle bir oyun. Deplasmanlara gidiyoruz, yolculuklar yapıyoruz. Takım yeteri kadar birbiriyle beraber. Biraz da evde zaman geçirmeleri gerekiyor'' diye konuştu.
    ''İSTANBUL, BEKLENTİLERİMİN ÇOK ÜZERİNDE ÇIKTI
    Türkiye'ye gelmeden önce Hollanda'dan İstanbul'u tanıyan bazı arkadaşlarıyla konuştuğunu anlatan Rijkaard, ''İstanbul'un harika bir şehir olduğunu söylemişlerdi ama doğrusunu isterseniz beklediğimden de iyi çıktı İstanbul'' dedi.
    Rijkaard, sözlerini şöyle tamamladı:
    ''Bence çok güzel bir tecrübe bu. İstanbul çok farklı bir şehir. Her yerin ayrı bir güzelliği var. Ben buraya teknik direktör olarak geldim. Çok fazla dışarı çıkan bir insan da değilim, genelde ailemle kalmayı seçerim. Boş zamanlarımızda tarihi yerlere ve güzel bir restorana gitmeyi tercih ederim.''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Antalyaspor deplasmanı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın dünkü idmanında arka adalesi çeken Arda, çalışmayı yarım bıraktı. Tedavisine başlanan genç yıldızın durumu maç saatinde netleşecek.
    Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekip, bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan basın ve taraftara kapalı idmanla sürdürürken, Arda'dan kötü haber geldi. Çift kale maç sırasında aldığı bir darbe nedeniyle sağ arka adalesinde çekme meydana gelen genç yıldız, çalışmayı yarım bırakmak zorunda kaldı. Kulüp doktorları Arda'nın tedavisine başlarken, Antalyaspor maçında oynayıp oynamayacağının maç saatinde netlik kazanacağı bildirildi. Bunun üzerine teknik direktör Rijkaard'ın her türlü ihtimali düşündüğü ve Arda'ya alternatif olarak Keita'yı ilk 11'e alabileceği ifade edildi.
    HAKAN BALTA TAKIMLA ÇALIŞTI
    Sağ üst adalesindeki ödem nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra dinlendirilen Hakan Balta'nın dün takımla birlikte çalışmalara katılması ise teknik heyetin yüzünü güldürdü.
    GÖKHAN ZAN AMELİYAT OLACAK
    Panathinaikos maçında omzundan sakatlanan Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Gökhan Zan, Hollanda'da ameliyat olacak. Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, yapılan son kontrollerin ardından, doktoruyla kulübün sağlık ekibinin yaptığı görüşme sonucunda Gökhan Zan'ın ameliyat olmasının kesinleştiği vurgulandı. Açıklamada, Gökhan Zan'ın 15 Aralık Salı günü Hollanda'da ameliyata alınmasına karar verildiği belirtildi.
    ADNAN POLAT DA AMELİYAT OLUYOR
    Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan ancak kulüp işlerinin yoğunluğu nedeniyle doktora bile gitmeye vakit bulamayan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, ses tellerinden ameliyat olmak zorunda. Geçtiğimiz hafta sonu Mardin'de yorucu bir yolculuk yapan Adnan Polat bir günlük dinlenmeye bile fırsat bulamadan sarı-kırmızılı kulübün sorunlarıyla uğraşmaya başladı. Hafta içinde Ankara'ya giden sarı kırmızılı kulübün başkanı, sonrasında yine Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynayacağı maç için bu şehre geçecek. Haftasonu ses tellerinden ameliyat olacak olan Adnan Polat iki gün boyunca kesinlikle konuşamayacak. Ameliyat olduktan sonra 2 gün zorunlu dinlenmesi önerilen sarı-kırmızılı kulübün başkanı, hemen sonrasında Sturm Graz maçı için takımla birlikte Avusturya'ya uçacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasının açılış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 2-0 yenik duruma düştüğü maçta 3-2 yendi ve maç fazlasıyla zirvenin yeni sahibi oldu.
    Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, 2-0 geriye düştükleri maçı, takım ruhuyla kazandıklarını söyledi.
    Rijkaard, Antalyaspor karşısında geriye düşmelerine rağmen galip gelerek mental olarak maça iyi hazırlandıklarını gösterdiklerini kaydederek, ''Garip bir maçtı, 2-0 geriye düştük ama takım ruhuyla kazandık. İyi bir işe imza attık'' dedi.
    Gazetecilerin ilk golde ofsayt taktiği uygulayıp uygulamadıklarını sormaları üzerine Rijkaard, ilk golde futbolcuların bir anda karar vererek uyguladıkları bir pozisyonda gol yediklerini, gol haricinde ise futbolcuların doğru pozisyonlar aldıklarını ifade etti.
    Rijkaard, maçta Keita, Kewel ve Elano'nun bireysel olarak başarılı bir futbol ortaya koyduklarını da dile getirdi.
    ELANO: ADAPTE OLDUKÇA DAHA BAŞARILI OLUYORUM
    Basın toplantısına katılan Elano da her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi. Farklı bir ül***e ve lige gelmenin adaptasyon süreci gerektirdiğini anlatan Elano, ''Adapte oldukça daha başarılı oluyorum. Her ülkenin farklı gelenek, görenek ve yaşam biçimi var. Farklı bir futbol anlayışıyla karşılaşıyorsunuz. Arkadaşlık kurmak hemen olmuyor. Alışma dönemi geçtikçe daha başarılı oluyorum'' dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray’ın devrede olduğu Hollandalı golcü için Cim-Bom ile İspanyollar arasında kıyasıya bir pazarlığın yaşandığı iddia edildi. Real Madrid, Van Nistelrooy’un bonservis fiyatını 3.5 milyon euroya indirdi.

Arjantinli ön libero Gago’nun da devre arasında bir kulübe kiralamayı düşünen Real Madrid, her iki oyuncuyu da Galatasaray’a vermeye hazır olduğu belirtildi.
    İki oyuncunun da, Rijkaard yönetimindeki sarı-kırmızılılara gelmeye sıcak baktığı vurgulanırken, sorunun bu oyunculara ödenmesi düşünülen parada odaklandığı öğrenildi.
    Taraftarın anlaşma sağlaması halinde Gago kiraya verilirken, Van Nistelrooy ile de 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Galatasaray’ın, 33 yaşındaki futbolcunun 3.5 milyon euroluk ücretini daha da indirmek için çaba gösterdiği ifade edildi. Hollandalı golcünün ise gideceği kulüple 1+1 yerine iki yıllık garanti sözleşme istediği vurgulandı.
    Arjantinli oyuncu Gago’nun da, Arjantin’in Dünya Kupası’nda mücadele etmesini göz önünde bulundurarak, tek şartının sürekli forma giymek olduğu ifade edildi. Marca gazetesi, her iki oyuncunun da Real Madrid ile masaya oturarak ocak ayında ayrılmak için onay aldığını yazdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell'dan önemli açıklamalar geldi

Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, İstanbul'un mükemmel bir şehir olduğunu belirterek Galatasaray'ın bir futbolcusu olduğu için de çok memnun olduğunu söyledi. Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde iddialar çıkan Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, yaptığı bir açıklamayla İstanbul ve Galatasaray hakkında övgü dolu sözler sarf ederek, Sarı-kırmızılı taraftarların içini rahatlatacak açıklamalarda bulundu.
    31 yaşındaki Kewell, İstanbul'da çok eğlendiğini ve Galatasaray'da oynadığı için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "İstanbul harika bir yaşam tarzı olan mükemmel bir şehir. Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Açıkçası benim ikinci sezonum ama her geçen gün daha eğlenceli oluyor" dedi. australia2018-2022 adlı internet sitesinin sorularını yanıtlayan 'Oz Büyücüsü' lakaplı yıldız futbolcu 2008 yılı Temmuz'unda geldiği İngiliz şehri Liverpool'la İstanbul'u da karşılaştırarak, "İkisini karşılaştırmak çok zor. Çünkü ikisinin de kendine has özellikleri var. Ben her ikisinde de yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum. İstanbul'a gelmeden önce burasıyla ilgili çok az şey biliyordum ancak geldikten sonra çok fazla sürprizle karşılaştım ve bu beni memnun etti" diye konuştu.
    Kewell, Galatasaray olarak sezona büyük hedeflerle başladıklarını ancak Avrupa macerasının uzun bir yol olduğunu ve çok çalışmak zorunda olduklarını da vurgulayarak, "Yola iyi bir başlangıç yaptık ancak bir sezonda çok maç var ve önümüzdeki yıl Dünya Kupası var. Bu nedenle hep en üst seviyemizde kalmalı ve hep hazır olmalıyız" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Antalyaspor - Galatasaray Maçının Tamamı GS TV'de

Galatasaray'ın Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Antalyaspor’u 3-2 mağlup ettiği maçın tamamı bugün saat 22.00'de GS TV'de.

Galatasaray'ı GS TV'den izleyin. Galatasaray dünyası, Galatasaray Televizyonu'nda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Real Madrid, Van Nistelrooy’un bonservis fiyatını 3.5 milyon euroya indirdi.

Galatasaray’ın devrede olduğu Hollandalı golcü için Cim-Bom ile İspanyollar arasında kıyasıya bir pazarlığın yaşandığı iddia edildi.

Arjantinli ön libero Gago’nun da devre arasında bir kulübe kiralamayı düşünen Real Madrid, her iki oyuncuyu da Galatasaray’a vermeye hazır olduğu belirtildi.

İki oyuncunun da, Rijkaard yönetimindeki sarı-kırmızılılara gelmeye sıcak baktığı vurgulanırken, sorunun bu oyunculara ödenmesi düşünülen parada odaklandığı öğrenildi.

Taraftarın anlaşma sağlaması halinde Gago kiraya verilirken, Van Nistelrooy ile de 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Galatasaray’ın, 33 yaşındaki futbolcunun 3.5 milyon euroluk ücretini daha da indirmek için çaba gösterdiği ifade edildi.

Hollandalı golcünün ise gideceği kulüple 1+1 yerine iki yıllık garanti sözleşme istediği vurgulandı. Arjantinli oyuncu Gago’nun da, Arjantin’in Dünya Kupası’nda mücadele etmesini göz önünde bulundurarak, tek şartının sürekli forma giymek olduğu ifade edildi.

Marca gazetesi, her iki oyuncunun da Real Madrid ile masaya oturarak ocak ayında ayrılmak için onay aldığını yazdı.

-Milliyet-

Sayfa 55/57 İlkİlk ... 53045464748495051525354555657 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri