REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 30/58 İlkİlk ... 520212223242526272829303132333435363738394055 ... SonSon
573 sonuçtan 291 ile 300 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

G.Saray Türkiye midir?

"Bu açıklamayla tüm kulüpleri karşımıza aldık. Türkiye bütün kulüplerindir Üzerinde durulması gereken ilk konu üst seviyeye ulaşan disiplinsizliktir".

Anlaşılmaz söz
    G.Saray kulübünün MHK ve hakem Selçuk Dereli'ye yönelik 'muhtıra'sına camia içinden tepki geldi. G.Saray'ın etkili isimlerinden kongre üyesi Hayrettin Kozak, "Açıklamanın final bölümündeki 'G.Saray sahipsiz değildir, G.Saray Türkiye'dir' sözünden bir şey anlamadım" dedi.

Hakkınız yok

Bu ifade ile tüm kulüpleri karşılarına aldıklarını belirten Kozak şöyle konuştu: "Türkiye tüm kulüplerindir. Yönetimin böyle bir ifade kullanmaya hakkı yoktur. G.Saray'ın potansiyeli yüksektir ama bununla sınırlıdır. Bir ayda ne değişmiştir. Kulüpteki en önemli sorun üst düzeye çıkan disiplinsizliktir."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dava açıyor

G.Saray'ın sert bir dille suçladığı Kayserispor maçının hakemi Dereli mahkemeye gidiyor.

G.Saray -Kayserispor maçının yankıları bitmiyor. 1-1 sona eren, Lincoln'ün kırmızı kart gördüğü mücadeleden sonra G.Saray yönetiminin yaptığı sert açıklamalar maçın hakemi Selçuk Dereli'yi kızdırdı. Tecrübeli hakem mahkeme yolunu tutuyor.

Yönetimin açıklamalarının, "Kişilik haklarına saldırı" olduğunu belirten Dereli'nin vazgeçmesinin de söz konusu olmadığı dile getirildi. Tecrübeli hakemin, "Bu açıklama hakemleri hedef haline getiriyor. Bunlar son bulmalı" dediği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Skibbe patladı!

"Bundan sonraki herhangi bir kayıpta taşlar yerinden oynayabilir. Olacaklara ben de engel olamayabilirim".

Üstü kapalı mesaj verdi
    Yönetimin önceki gün gözdağı verdiği Skibbe, acısını futbolcularından çıkardı. Dün toplantı yapan Alman hocanın "Bundan sonra olacak bir kayıpla takımda taşlar yerinden oynayabilir" diyerek üstü kapalı mesaj verdiği öğrenildi.

Eksikleri gidermeliyiz
    Skibbe'nin şunları söylediği belirtildi: "Bazı hatalar olduğunun hepimiz farkındayız. Bir an evvel bu eksikleri gidermeliyiz. Bundan sonra herkes kendi adına düşenin en iyisini yapsın. Yoksa olacaklara ben de engel olamayabilirim."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Veda edeceğim

G.Saray Basketbol Şubesi'nden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Dedehayır, sezon sonunda görevi bırakacağını söyledi. Dedehayır, "Başkan Adnan Polat'a verdiğim sözü tutacağım, işi profesyonellere bırakacağım" derken yeni dönemde görev almayacağını da söyledi. Eleştirileri anlayışla karşıladığını belirten Ahmet Dedehayır, kişilik haklarına saldırıldığını da belirtti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tekrar için 2. başvuru

G.Saray, Kayserispor maçınının tekrarı için 2. kez Futbol Federasyonu'na başvurdu. Yönetim, 1-1 biten Kayseri karşılaşmasının hakemi Selçuk Dereli'nin Lincoln'ü attığı sırada kural hatası yaptığı ve bunun skoru etkilediği gerekçesiyle maçın tekrarı için başvuru yaptı. G.Saray daha önce Sivas maçının tekrarı için başvurmuş ama sonuç alamamıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lincoln'e terapi

Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kart yüzünden özür dilemesine rağmen cezadan kurtulamayan Lincoln için yönetim ve oyuncular seferber oldu. Takım arkadaşları Lincoln'e moral vermeye çalışırken, teknik heyet ve yöneticiler de "Kafanı takma. Sezonu şampiyon olarak kapatıp tüm haksızlıkları bitireceğiz. Hakemler çok üstümüze geliyor, dikkatli olmalıyız" dediler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmişi arıyorum

Bu sezon ligde sadece Ankaraspor maçında 90 dakika oynayabilen Ümit Karan, geçmişi özlediğini söyledi. Sivas ile yapılan kupa maçında penaltı kaçırarak hayal kırıklığı yaratan Ümit, ardından Kayseri maçında forma bile giyememesini şöyle yorumladı: "Kulübede oturmayı hak etmiyorum. Eski günlerimi özler oldum."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ege ayaklandı

İzmir'deki protesto gösterisi de büyük ilgi gördü. Birinci Kordon'da toplanan ve Bayraklı'daki federasyon binasına gelen taraftarlar sloganlarla yürüdü. utrAslan İzmir Koordinatörü Ulaş Yasin Bayam, federasyonu İstanbul-Anadolu ayırımı yapmakla suçladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaptan işbaşında!

Son dönemde üst üste çıkan kırmızı kartlar için yönetim ve teknik heyet gibi kaptan Ayhan Akman da seferber oldu. Tecrübeli oyuncu, "Artık telefisi olmayan haftalara girdik. Kupadan elendik, ligde mutlu sona ulaşmalıyız. Sahada ne olursa olsun rakiplerle ve hakemle tartışmamalıyız" diye arkadaşlarını uyardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

UEFA'da final oynar

G.Saray'ın eski başkanlarından Mehmet Cansun, sarı-kırmızılı takımın UEFA Kupası 3. turunda karşılaşacağı Bordeaux'yu yenmesi halinde final oynayacağını iddia etti. Cansun, yönetimin, üzerine düşen görevleri yaptığını da söyleyerek desteklediğini dile getirmiş oldu.

Sayfa 30/58 İlkİlk ... 520212223242526272829303132333435363738394055 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanıcı var. (0 Uye ve 3 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri