REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 42/58 İlkİlk ... 17323334353637383940414243444546474849505152 ... SonSon
573 sonuçtan 411 ile 420 arası

Konu: Güncel Galatasaray Haberleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Efsane geri döndü

5-2'lik Kocaeli yenilgisi Aslan'da depreme neden oldu. Korkmaz imzayı atmadan Florya'da idmana çıktı.

Önceki akşam bitmişti
    Ali Sami Yen'de 5-2'lik Kocaelispor yenilgisi G.Saray'da jet hızıyla bir operasyona neden oldu. Yönetim, teknik direktör Skibbe'nin görevine son verilirken takımın başına efsane oyuncu Bülent Korkmaz'ı getirdi. G.Saray yönetiminin önceki akşam Kocaelispor hezimeti ardından Skibbe'nin biletini kesti ve iki aday belirledi: Hagi ve Bülent Korkmaz.

Büyük kaptan Bülent!
    Başkan Adnan Polat, Hagi'den "Hayır" cevabı alınca Korkmaz ile görüşerek anlaşmaya son şeklini verdi. Korkmaz'a öncelikle yarım sezon için teklif yapıldığı, efsane oyuncunun kabul etmemesi nedeniyle anlaşmanın 1.5 yıla çıkarıldığı da öğrenildi. Resmi site operasyonu "Büyük kaptan Bülent Korkmaz A takım hocası" sözleriyle açıkladı.
    Yaşar YALÇIN

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Son şansınız

Yönetimin gözden çıkardığı Sabri ve Ümit Karan için, "Bekleyelim" diyen Korkmaz iki oyuncuyla özel görüşerek kendilerini toparlamalarını istedi.

Kocaeli hezimeti sonrasında tepkiler Skibbe dışında Ümit Karan ve Sabri üzerinde yoğunlaştı. Hatta yöneticiler iki oyuncuyu da kadro dışı bırakmaya karar verdi. Dün öğle saatlerinde açıklanan yeni hoca Bülent Korkmaz ise "Acele bir operasyona gerek yok" diye konuştu.

Yönetime, "Bana süre verin. Öncelikle birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Herkes ikinci bir şansı hak eder" diyen Korkmaz, Ümit ve Sabri ile de konuşarak "Kendinizi toplayın, yeni bir sayfayı birlikte açalım" mesajı verdi. Ümit ve Sabri'nin kaderi 13 haftalık performanslarına bağlı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5 attı geldi 5 yedi gitti

Leverkusen'le Cimbom'u 5 golle yenen Skibbe, 5 gollü bir hezimetle veda etti.

Koltuğu sallanmıştı
    5-2'lik Kocaelispor yenilgisi sonrasında beklenen oldu... Teknik direktör Michael Skibbe, dün yönetim kararıyla görevinden alındı. 17 Haziran 2008'de sarı-kırmızılı kulüple 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Alman hocanın, G.Saray serüveni 283 gün sürdü. Skibbe'nin koltuğu ilk kez Bursa yenilgisinde yardımcıları Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ın gönderilmesiyle sarsılmıştı. Kalli'nin danışman yapılması da genç hocanın gideceği şeklinde yorumlanmıştı.

İyi bir son beklerdim
    Kulüp tarafından yapılan resmi açıklama sonrasında bir basın toplantısı düzenleyen Alman hoca, "Galatasaray benim için çok önemli bir noktaydı. Bu maceraya girdikten sonra daha iyi bir son beklerdim. Sportif açıdan kötü sonuçlar aldık ve hayal kırıklığına uğradım. Futbolda skor önemlidir. Bu karar şaşırtıcı değil. G.Saray'a başarı diliyorum. Benimle çalışan herkese de teşekkürler" dedi.

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yabancılara şut

Sezonu aynı oyuncularla bitireceğiz" diyen Bülent Korkmaz'ın yönetimle yaptığı görüşmede transfer için tam yetki aldığı da öğrenildi. Korkmaz bu toplantıda Lincoln, Baros ve Kewell dışındaki yabancıların biletini kesti. Sakatlığı bıktıran Linderoth, formsuz Nonda, kaleci Sanctis ve Meira sezon sonu gönderilecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hagi'den 'hayır'

Polat, Rumen hocaya 1.5 yıllık sözleşme ve yardımcı olarak Bülent Korkmaz'ı önerdi. Hagi kabul etmedi.

İkna edilemedi
    Skibbe'nin biletini önceki akşam kesen yönetim hoca olarak ilk teklifi Hagi'ye yaptı. Başkan Adnan Polat'ın, Polat Otel'de görüştüğü Rumen teknik adam, "2.5 yıllık sözleşme isterim" diye diretti. Başkan Polat ise 1.5 yıl dışında bir şey daha istedi.

Araları açık mı?
    Polat'ın ikinci isteği ise "Yardımcın Bülent Korkmaz olsun" oldu. Hagi kabul etmeyince rota Korkmaz'a döndü. Hagi dün, "G.Saray'a seve seve gelirim ama şimdi zamanı değil" dedi. Korkmaz için de "Kaptanlığını bilirim" demekle yetindi.

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanctis'e veto

Kocaeli'den 5 gol yiyen Sanctis'in de sezon sonunda gönderileceği belirtiliyor. Sevilla'dan kiralanan İtalyan oyuncuya sıcak bakmayan Bülent Korkmaz'ın, "Pırlanta gibi Türk kalecileri var. Yabancılara verilen şans onlara verilmiyor" dediği öğrenildi. Korkmaz'ın gelişi Erciyes'ten öğrencisi olan Orkun'a yeni şans doğurdu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Terim'den sonra!

2003-2004 sezonunda G.Saray 21. haftada 35 puan toplayabilmişti. Aslan o sezon da ligde 5. sıradaydı.

21 haftada gitti
    Skibbe'nin gönderilmesiyle sona eren bölümde G.Saray'ın son 10 yılın en kötü 2. dönemini yaşadığı ortaya çıktı. Cimbom, 21. haftada 11 galibiyet, 4 beraberlik, 6 yenilgi gördü, 37 puanla puan cetvelinin 5. sırasında yer aldı.

9 galibiyet almıştı
    21. haftalar baz alındığında G.Saray'da son 10 yılın en başarısız hocası ise Fatih Terim oldu. Terim'in ikinci dönemine rastlayan bu bölümde (2003-2004) 21 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik, 4 yenilgi ile G.Saray 35 puan toplamış, ligde 5. sırada yer almıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hasan'dan tebrik

Sakatlığı nedeniyle aylardır takımdan ayrı kalan Hasan Şaş, yeni teknik direktör Bülent Korkmaz'ı kutlayan ilk isimlerden biri oldu. Korkmaz ile yıllarca birlikte forma giydiklerini belirten Hasan, "Göreve gelmesine çok sevindim. Futbolcuyken ağabeyimizdi, şimdi hocamız oldu. Onun liderlik vasıflarıyla başarıyı yakalayacağız" ifadelerini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arda: Affettireceğiz

Önceki günkü maçta devre arasında oyuna giren Arda Turan, Skibbe'nin gidişinin kendilerini üzdüğünü belirtti. Ancak Bülent Korkmaz gibi, Galatasaray camiasıyla özdeşleşmiş bir isimle çalışmanın da kendilerine gurur verdiğini ifade eden genç yıldız, "Kocaeli yenilgisiyle resmen yıkıldık. Bordeaux maçını kazanıp, kendimizi affettireceğiz" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Defansta kriz

G.Saray, dün ameliyet olan Servet Çetin'den sonra Emre Güngör'den gelen haberle ikinci kez sarsıldı.

Cimbom, sağ ayak tarak kemiği kırılan ve dün ameliyat olan Servet'in ardından, Emre Güngör'den gelen haberle bir şok daha yaşadı. Servet'in, en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanırken, sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Emre'nin de en az 6 ay forma giyemeyeceği bildirildi. Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın, perşembe günü oynanacak Bordeaux maçında Emre Aşık'a görev vereceği öğrenildi.

Sayfa 42/58 İlkİlk ... 17323334353637383940414243444546474849505152 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri