Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon
88 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Gazze cehenneme döndü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Okuduğunu anlayamama Gibi Bir derdin mi Var?

Alıntı Çakar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hiç şaşırmadım acıkcası ıkı mesaj once mesaj sılmeyle tehdıd edıyorsun simdi kalkmıs demokrasıden bahsedıyorsun!!!! İşte sorunlarımız burada başlıyor malesef!!!
    Kardeşim alıntı yaptığın mesajımda hangi mesajların silineceğini yazmışım. İstersen bir daha oku olmaz mı?
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (05-01-2009 Saat 03:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bakın güzel kardeşlerim sizler buraya, soğumaya gelmişseniz ben n'apim? Bu sitenin sahibi benim veya değil. Ama konu başlıyla ilgili olmayan mesajları araya sıkıştırdığınız zaman olmuyor. Adam alakası olmayan "HERYEREKON" davasını bile araya sıkıştırıyor görüyorsunuz. Benden ne yazmamı bekiliyoryorsunuz ki? Ben bugüne kadar absürt mesajlar dışında bana yapılan eleştiriler dahil hiçbir konuyu silmedim veya o kişiyi banlamadım. Bu benim demokratik anlayışıma ters bir durumdur. Ancak şirazesinden çıkan konu ve mesajları silerim. Arkadaşlara da dediğim budur. Peki size ne kardeşim, Aziz Nesin'in ateist olup olmadğından? Ben bir müslüman olarak tabi ki, müslüman doğmuş bir insana elbette rahmet okuyacağım. Sizler nasıl çalıp çırpan hırsızlara rahmet okuyorsanız! Bilmem anlatabildim mi? Sonra siz niye alındınız, Uğru Mumcu'dan, Hablemitoğlu'ndan? Size de soruyorum, hangi kitaplarını okudunuz ki bu kadar alınganlık gösteriyorsunuz? O zaman siz bir yazar önerin. Ama yeri bu konudan başka bir konu olsun
    Saygılar.
    Sevgili kardeşim ben yazımda sana cevap verme demedim sert çıkma dedim benim nasıl bir insan olduğumu biliyormusunki çalıp çırpanlara rahmet okuyorsun diyorsun sağcı olsun solcu olsun kim çalıp çırpıyorsa ona bin defa lanet olsun kitap okuma meselesine gelince ben her türlü kitabı okur her türlü müziği dinlerim aziz nesin örneğin ik çocuğun mektuplaşmasını anlatan şimdiki çocuklar harika kitabı en sevdiğim kitaplardan biridir onuda okurum abdülkadiri geylani hazretlerinin hakkı arayanlar kitabınıda okurum selda bağcanıda dinlerim uğur ışılak ıda dinlerim herkesin fikrine saygı duyarım ama kimsenin kimseyi ezmesinide kabul edemem 1957 temmuz doğumluyum yani aslan burcu borçlara inanıyorsan SELAMLAR

3. 04-01-2009, 13:42

Sebep
    Lütfen mesajlarınız konu başlığıyla uygun olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunları durduracak devlet yokmu bunların gayesi islamı tek tek bitirmek sivillerden ne istiyorlar israilin arkasında amerika var israil amerikaya güveniyor israilin allah belasını versin yanında amerikanında belasını versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

0+0 = 1 edermi.. ?

Hükümet 0 +
    Müslüman alemi 0 +
    AB 0 +
    Bizler 0
    = ?

Ben toplaya toplaya 1'i bulamadım.
    Tek gerçek var. şuan 0 ile 0'ı toplayarak 1 yapan Tek ülke var. İSRAİL....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az önçe bir haber sitesinde video seyrettim insanlar paramparça olmuş çokuklar var bunları yapan insan olamaz ancak bunu lanetlenmiş kavim yapar artık şunu diyorum en iyi yahudi ölü yahudi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

israil denen devlet ilk önce ne yaptı kücücük filistini
    elfetih,filistin kurtuluş örgütü, gibi parçalara ayırdı ikiye böldü küçücük filistini
    şuna bakın yav israil topraklarını işgal etmiş adamların bu guruplar hala birbirini suçluyolar
    şu an bizdede türk,kürt alevi sünni, gibi
    bu günümüzde ortaya çıkan türk,kürt pkk dolayısı ile bu devlet bunu görmüyomu
    bi gün aynı şeyler bizede olabilir mi diye düşünüyorum
    bi gün israil,abd ortaklığı türkiyenin kapısını çalabilirmi diye bi beyin fırtınası yapıyorum
    biz doğu ve güney doğuya sahip çıkmassak böyle giderse neden olmasın diye düşünüyorum israil urfa bölgesini çok istiyor çünki acaba ne var urfada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz burda tartısmaya devam edin................ İsrail bombardımanında evleri hedef olan Filistinli bir anne ile 4 çocuğu hayatını kaybetti. Aileden 5 kişi aynı anda ölürken, çocukların birinin 1, diğerinin 2 yaşında olduğu öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arap ülkeleri neden daha susuyor..neden bu vahşete göz yumuyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arap ülkeleri neden daha susuyor..neden bu vahşete göz yumuyorlar
    hangısi ses cıkaracak mubaretmı esatmı yoksa suudmu eger bıraz arastırma yaparsanız onları ikdıdara getırenlerın onlar oldugunu anlarsınız

Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri