Teşekkur: 0
Konu emmi tarafından (05-01-2009 Saat 03:06 ) değiştirilmiştir.
Sevgili kardeşim ben yazımda sana cevap verme demedim sert çıkma dedim benim nasıl bir insan olduğumu biliyormusunki çalıp çırpanlara rahmet okuyorsun diyorsun sağcı olsun solcu olsun kim çalıp çırpıyorsa ona bin defa lanet olsun kitap okuma meselesine gelince ben her türlü kitabı okur her türlü müziği dinlerim aziz nesin örneğin ik çocuğun mektuplaşmasını anlatan şimdiki çocuklar harika kitabı en sevdiğim kitaplardan biridir onuda okurum abdülkadiri geylani hazretlerinin hakkı arayanlar kitabınıda okurum selda bağcanıda dinlerim uğur ışılak ıda dinlerim herkesin fikrine saygı duyarım ama kimsenin kimseyi ezmesinide kabul edemem 1957 temmuz doğumluyum yani aslan burcu borçlara inanıyorsan SELAMLAR

Bunları durduracak devlet yokmu bunların gayesi islamı tek tek bitirmek sivillerden ne istiyorlar israilin arkasında amerika var israil amerikaya güveniyor israilin allah belasını versin yanında amerikanında belasını versin
0+0 = 1 edermi.. ?
Hükümet 0 +
Müslüman alemi 0 +
AB 0 +
Bizler 0
= ?
Ben toplaya toplaya 1'i bulamadım.
Tek gerçek var. şuan 0 ile 0'ı toplayarak 1 yapan Tek ülke var. İSRAİL....
az önçe bir haber sitesinde video seyrettim insanlar paramparça olmuş çokuklar var bunları yapan insan olamaz ancak bunu lanetlenmiş kavim yapar artık şunu diyorum en iyi yahudi ölü yahudi
israil denen devlet ilk önce ne yaptı kücücük filistini
elfetih,filistin kurtuluş örgütü, gibi parçalara ayırdı ikiye böldü küçücük filistini
şuna bakın yav israil topraklarını işgal etmiş adamların bu guruplar hala birbirini suçluyolar
şu an bizdede türk,kürt alevi sünni, gibi
bu günümüzde ortaya çıkan türk,kürt pkk dolayısı ile bu devlet bunu görmüyomu
bi gün aynı şeyler bizede olabilir mi diye düşünüyorum
bi gün israil,abd ortaklığı türkiyenin kapısını çalabilirmi diye bi beyin fırtınası yapıyorum
biz doğu ve güney doğuya sahip çıkmassak böyle giderse neden olmasın diye düşünüyorum israil urfa bölgesini çok istiyor çünki acaba ne var urfada
siz burda tartısmaya devam edin................ İsrail bombardımanında evleri hedef olan Filistinli bir anne ile 4 çocuğu hayatını kaybetti. Aileden 5 kişi aynı anda ölürken, çocukların birinin 1, diğerinin 2 yaşında olduğu öğrenildi.
Arap ülkeleri neden daha susuyor..neden bu vahşete göz yumuyorlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri