Konuyu siz mesaj yazmadan önce kapatıcaktım aslında ama ben arada boşluk bıraktım bakalım ne zaman siyaseti bulaştırcaklar diye fakat kimse bişi demedi sonra çıktım.
Tekrar girdigimde f47xfenerli konuyu kapatmıştı.O konunun forum kuralları icabı başında kapatılması gerekirken ben müsemma gösterdim ama yine başka yerlere çekildi.
f47xfenerli ninde yazdıgı gibi sadece tp bilgileri kalıcak şekilde tarafsız olması için silmedigi mesajları da sildim.
Konuyu başka yerlere çekerekte yada tartışarakta bir sonuc elde edemezsiniz.Konunun sonuna da yazdım.Forumda güzel güzel tartışmak burada bizi bilgilendirmekten başka fayda saglamaz sonucu göremeyiz.Hele böyle toplumun ikiye ayrıldıgı bir tartışmada hiç beklemeyin çünkü kimse tarafsız olamaz kendi idolojileri yüzünden buyüzden bu tartışmalar bizi bizden eder forumda da ayrımcılık olmaya başlar
Bu durumda en dogrusu konun böyle hale gelmesidir.Tekrar orda da yazdıgım gibi şikayetinizi trt ye yapmak yada T.C mahkemelerine gidip trt ye dava açarak birşey elde edebilirsiniz.
Yer imleri