Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
15 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Aziz Yýldýrým Döktürdü yine

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Aziz Yýldýrým Döktürdü yine

Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým, beraberinde Azeri uyruklu ismi öðrenilemeyen bir menejerle öðle saatlerinde dýþ hatlar terminaline geldi.

Zaman Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fenerbahçe baþkaný, bilet ve bagaj iþlemlerini yaptýrdýktan sonra yanýndaki kiþi ile bir kafede uçaðýn kalkýþ saatini beklemeye baþladý.

Yýldýrým, bu sýrada bir gazetecinin kendisini görüntülediðini fark etti. Sinirlenerek gazetecinin yanýna gelen Yýldýrým, ''Özel hayatýmla ilgili niye çekim yapýyorsun'' diye sordu. Basýn mensubundan 'Kamuya mal olmuþ birisiniz. Transfer görüþmesine gidiyorsunuz diye çekiyorum''cevabýný alýnca, ''Terbiyesizlik etme. Hepiniz þerefsizsiniz. Git diðer gazetecilere de söyle'' þeklinde hakaret edip, gitti

TERBÝYESÝZLER
    Þok sözler üzerine gazeteci de Aziz Yýldýrým'a, ''Gazetecilere niye hakaret ediyorsunuz. Hepiniz þerefsizsiniz diyorsunuz. Kamuya mal olmuþ bir insansýnýz. Ben sizi görevim icabý çekiyorum'' dedi. Yýldýrým, bu sözleri de, ''terbiyesizlik olarak' deðerlendirdi.

Yanýndaki kiþiyle birlikte görüntülenmemeye özen gösteren Yýldýrým, daha sonra THY'nin TK 1415 sefer sayýlý uçaðý ile Moskova'ya hareket etti.
    Konu zeký62 tarafýndan (29-12-2008 Saat 18:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri