Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ýbo Show'da Rezalet

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýbo Show'da Rezalet

[YOUTUBE]N4KUxupPI6w[/YOUTUBE]

Yýldýz Tilbe, þarkýlarýný söylerken Tatlýses'in kendisini 3 defa kestiðini söyledi ve yüzünü ekþitti. Tatlýses ise Tilbe'nin reklam arasýnda saz ekibinin bilmediði þarkýlarý söylemek istediðinden, isteklerinin bir türlü bitmek bilmediðinden þikayet etti.

"SENÝ DÖVEN P..NKLERDEN KURTARDIM"
    Bunun üstüne Tatlýses sinirlerine hâkim olamadý ve süren tartýþmada Tilbe'ye; “seni döven p...venklerin elinden seni ben çekip aldým” dedi. Bu ithama kýzan Tilbe ise; “beni kimse p...venklerin elinden almadý” diye karþýlýk verdi ve Tatlýses'in “sana çok yardým ettim” sözlerini de yalanladý. Ardýndan Tilbe, dayak yediðini ve Tatlýses'in kendisini gelip aldýðýný itiraf etti ve; “bunu neden þimdi söylüyorsunuz. Ayýp deðil mi yaptýðýnýz” diye çýkýþtý.

YILDIZ TÝLBE YAYINI TERKETTÝ
    Küfrün yayýna yansýmasýnýn ardýndan yönetmen yayýna Ceza'yla çekilen bir önceki programýn görüntülerini koydu. Herkes bu arada Tatlýses'le Yýldýz Tilbe'nin arasýnýn düzelmesini beklerken ortam daha da gerildi ve Tilbe yayýný terk etti. Bunun üzerine Tatlýses saz ekibine; “canýnýz pahasýna da olsa bundan sonra Yýldýz Tilbe þarkýsý çalmayacaksýnýz”dedi.

"ONUNLA ÝÞÝM OLMAZ"
    Yýldýz Tilbe'nin gitmesinin ardýndan Tilbe'yi çok sevdiðini söyleyen Tatlýses, buna raðmen Tilbe'yle bir daha da hiçbir iþi olmayacaðýný ifade etti.

Yayýna yansýyan bu diyaloglar ve Tilbe'nin yayýný terk etmesi ekran baþýndakileri þoke etti. Ýbrahim Tatlýses reklam arasýndan sonra izleyicilerden ve ATV'den özür diledi. Tatlýses'in programý ihtar ya da yayýn cezasý alabilir.
    Konu kucer06 tarafýndan (23-02-2009 Saat 21:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iki cambaz birtelde oynamaz olacagýbuydu
    Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu adamýda seyrediyorlar ya hayret
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu adamýn hiç bir programýný seyretmem seyretmem

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kendini yakýþaný yapmýþ fazla söze gerek yok

reklam için de yapmýþ olabilirler ama arada denk geliyorum ibrahim tatlýses kendisi þarkýsýný bile söylerken þarkýyý kesip baþka þeyler söylüyor.

Bu izliyinede þarkýyý söyleyene de terbiyesizliktir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu iboyu ekranlarda görmekten sinir oluyorum keþke yayýn tamamen kalksada bu kiþiyi hiç göremesek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kendýný ýmparator sanan bu adam basýt býrý aslýnda.huseyýn altýn býle bundan ýyý sanatcýdýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sarýkanarya_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kendýný ýmparator sanan bu adam basýt býrý aslýnda.huseyýn altýn býle bundan ýyý sanatcýdýr.
    Bak buna bende katýlýrým Hüseyin Altýn bundan iyidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

er yada geç herkes haketiðini mutlak yaþar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bak buna bende katýlýrým Hüseyin Altýn bundan iyidir.
    hüseyin altýn...nede olsa altýn...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri