REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ataturk Ve ıkı Kadeh Rakı‏

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    rakıyı kim içerse eleştiririz dostum sen meraklanma...
    konu aratürk yada...ahmet mehmet değil...ben içki içilmesini...ve içeni pek makbul saymam....
    ama bu içki içenin hiç iyi şeyler yapmadığı anlamına gelmesinn...sadece taşları yerli yerine oturtalım...ve kimseyi,hiç bir insanı ki peygamberler de dahil..."ilah" yerine koymayalımm....
    ataürk tabi ki ön ayak olarak vatanı kurtarmıştır.......
    ama yukarıdaki "masumane" yazıda...atatürk'ün ,mesela padişahın emriyle samsunaa çıktığı yazmıyoo...

biz ilkolulda öğrendik...'atatürk geldi...kötü padişahları kovdu'yu.....ama büyüyünce kazın ayağının pek de öle olmadığını gördük....
    ben yeterince büyüdüğümü düşünüyorum dostum.......seni bilmem....
    sahi biz..cumhuriyetimizi...geçmişimizi kötülemek üzerine mi kurgulayacağızz....
    (şimdi burdan siz eminim ki atatürkü sevmediğimi ve ona karşı olduğum sonucunu çıkaracaksınız....
    ama size yardımcı olayımm........
    ben atatürkün yanlışları vede doğrularıyle sadece "insan" olduğunu düşünüyorum.....o kadar.......
    şimdi demeyin bana..."iyi de atatürk'ün hiç yanlışı yok kii"...... )
    bol noktalı yazılar ortada dostum,,,,,,,,,,, kazlar ayaklar meraklar güzel takiye.............. her şey anlaşılıyor zaten kendin sorrrrr kendin cevapla taşları yerine oturt...
    Hele yardımcı olmanız çok hoş ortaya düşman koyup değil diyenlere İlahlaştırıyorsunuz yaftası yapıştırmak gerçekten büyük bir laf....
    Cenabı Allah tan başka kimseyi yaradan,ilah kabul ettiğim kimsenin haddi değil ama siz deyiminiz üzere büyümüşsünüz belkide elinizde din metre gibi bir şey ler olabilir
    Konu hogan01 tarafından (01-01-2009 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri