Teekkur Teekkur:  0
Beeni Beeni:  0
28 sonutan 1 ile 10 aras

Konu: Ataturk Ve k Kadeh Rak‏

Threaded View

nceki Mesaj nceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanc Bilgi Mens

Alnt erdal05 Nickli yeden Alnt Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir.
    raky kim ierse eletiririz dostum sen meraklanma...
    konu aratrk yada...ahmet mehmet deil...ben iki iilmesini...ve ieni pek makbul saymam....
    ama bu iki ienin hi iyi eyler yapmad anlamna gelmesinn...sadece talar yerli yerine oturtalm...ve kimseyi,hi bir insan ki peygamberler de dahil..."ilah" yerine koymayalmm....
    atark tabi ki n ayak olarak vatan kurtarmtr.......
    ama yukardaki "masumane" yazda...atatrk'n ,mesela padiahn emriyle samsunaa kt yazmyoo...

biz ilkolulda rendik...'atatrk geldi...kt padiahlar kovdu'yu.....ama byynce kazn ayann pek de le olmadn grdk....
    ben yeterince bydm dnyorum dostum.......seni bilmem....
    sahi biz..cumhuriyetimizi...gemiimizi ktlemek zerine mi kurgulayacazz....
    (imdi burdan siz eminim ki atatrk sevmediimi ve ona kar olduum sonucunu karacaksnz....
    ama size yardmc olaymm........
    ben atatrkn yanllar vede dorularyle sadece "insan" olduunu dnyorum.....o kadar.......
    imdi demeyin bana..."iyi de atatrk'n hi yanl yok kii"...... )
    bol noktal yazlar ortada dostum,,,,,,,,,,, kazlar ayaklar meraklar gzel takiye.............. her ey anlalyor zaten kendin sorrrrr kendin cevapla talar yerine oturt...
    Hele yardmc olmanz ok ho ortaya dman koyup deil diyenlere lahlatryorsunuz yaftas yaptrmak gerekten byk bir laf....
    Cenab Allah tan baka kimseyi yaradan,ilah kabul ettiim kimsenin haddi deil ama siz deyiminiz zere bymsnz belkide elinizde din metre gibi bir ey ler olabilir
    Konu hogan01 tarafndan (01-01-2009 Saat 11:01 ) deitirilmitir. Sebep: ekleme

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

u an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanc var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri