REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Tamirci Bulamadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tamirci Bulamadı

arkadaşlar benim 1.4 2004 paliom var aracım bilmediğim bi şekilde yolda 30 la 40 la giderken istop ediyo ayrıca bazen gaz vermiyo sonradan veriyo bazen birdden gaz veriyor az daha kaza yapıyordum birden gaz veriyor ne olur bana bi çare bulun tamirci bulamadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sorunlupalio Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim 1.4 2004 paliom var aracım bilmediğim bi şekilde yolda 30 la 40 la giderken istop ediyo ayrıca bazen gaz vermiyo sonradan veriyo bazen birdden gaz veriyor az daha kaza yapıyordum birden gaz veriyor ne olur bana bi çare bulun tamirci bulamadı
    enjektörlerden yapabilir bence en yakın servıse başvur. normal bir tamırcıye gidersen aracın dahda berbat olur. artık eskısı gibi doğan şahın değil bu araçlar en guzelı servıse baktırmak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim tavsiyene uyacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baktrddım onlarda elektronik aygıta bağlıyolar bişi bulamıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benzın deposu şamandirasın baglı oldugu karta gıren kablolaradakı oksıtlenmeden oldugunu duymustum bı ara denemende fayda var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri