Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
70 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Turkcellden Haftada 2 Gün Bedava - YENİDENNNNN

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler. çarşamba - pazar.
    benim günlerim başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı piri.reis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler. çarşamba - pazar.
    benim günlerim başladı
    Pazar ve salıda benim...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Pazar ve salıda benim...
    hazır çarşamba başlamışken ve tonlakazan hatlarımın bakiyeleri sabah saat 05te güncelleneceği için şimdi tonlakazan harlarımı bi arayayım.sabah 8 den sonra tekrar arar bakiyelerime biraz daha kontör eklemiş olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı piri.reis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hazır çarşamba başlamışken ve tonlakazan hatlarımın bakiyeleri sabah saat 05te güncelleneceği için şimdi tonlakazan harlarımı bi arayayım.sabah 8 den sonra tekrar arar bakiyelerime biraz daha kontör eklemiş olurum.
    iyi yerden yakalamışsın hocam.
    Tonlakazanda'da reklam diye birşey kalmadı.
    en son 2 adet vardı... umarım tamamen çökmez..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi yerden yakalamışsın hocam.
    Tonlakazanda'da reklam diye birşey kalmadı.
    en son 2 adet vardı... umarım tamamen çökmez..
    bi tane de penti eklenmiş dün. ama dinlemeye vaktim olmadı. elinde binlerce hat ile katılım yapan parça kontörcüler bitirecek bu servisi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi tane de penti eklenmiş dün. ama dinlemeye vaktim olmadı. elinde binlerce hat ile katılım yapan parça kontörcüler bitirecek bu servisi.
    istanbul-gaziosmanpaşada bu işten fena halde para kazanan parca kontorcu ler var. biz nasıl kovalıyorsak onlarda bu işi çözmüşler...
    samimi olduğım telefoncu arkadaşlarım bile bu işten para kazanıyorlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Turkcellden Ayda 64 Saat Bedava (YENİ KAMPANYA)

İLK BİLEN SİZ OLUN

2 Ocak - 1 Mart tarihleri arasında bireysel faturalı müşterilerimiz için İki Gün Bedava Sürpriz Kampanyası tekrar çıktı!
    Kampanyadan, 2 milyon müşterimiz BEDAVA yazıp 8040’a SMS göndererek ve 12 ay Turkcell’de kalma sözü vererek yararlanabilecektir.

İlk 2 gün Bedava Sürpriz Kampanyası’ndan yararlanan müşteriler, bu kampanyaya tekrar SMS göndererek katılabileceklerdir.

Müşterilerimizin, 12 ay içinde Turkcell hattını iptal ettiği durumda ilk faturalarına KDV ve ÖİV dahil 40 YTL yansıtılacaktır.

Şanslı günlerinde müşterilerimiz tekrar bilgilendirmeye gerek olmadan tüm gün bedava konuşurlar.

Kampanya 01.03.2009’a kadar geçerlidir. İki günlük bedava konuşma süresi, aylık (28 gün) toplam 64 saattir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.

mutlaka kayıt olacağım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gece 12den sonra yine telefonlar elimizde olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

00:00 itibari ile olay gerçekleşmiştir.
    iki hattımlada yaptım.
    biri pazar-salı
    diğeri perşembe salı bedavaaaaaa

biz bazen gercektende turkcellden hızlı oluyoruz bu konularda...

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri