REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
70 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Turkcellden Haftada 2 Gün Bedava - YENİDENNNNN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serdogan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Som turlara uğraşıyorum. Ay sonuna kadar iki tane daha almam lazım. Sayende telefona para vermiyoruz. Ama artık çok kişi öğrendi bir defada almak zorlaştı, bazen bir telefonla bir hafta uğraşıyorum ama değiyor doğrusu. Barsimutaf kardeş senbu işi iyi takip ediyorsun bu kampanya bildiğim kadarıyla 30 kasımda bitiyor, yeni kampanya haberlerini bekliyoruz. Allah senden razı olsun.....
    ilk zamanlar kolaydı tabi ama talep artınca çok kişi başvuruyor Turkcellde buna bi ayar çekti hemen.
    Forumu takip eden herkese bu fırsatları kazandırmaya çalışıyoruz.
    Umarım işinize yarar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basri GS lı kardeşim ben Turkcel 150 kontörlü 5 dk 2 kontör kampanyasındayım. Şuan yani bı gece 23.58 de o mesajı anılan no ya göndersem olur mu acaba...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hala 2 gün bedavayı hala kullanıyorum fakat anlamış değilim fatura 82 küsür gelmiş diğer bedava günler dışında pek fala kimseyle görüşmem anlayamadım gitti bu nasıl bedava...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ömer yazıcı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben hala 2 gün bedavayı hala kullanıyorum fakat anlamış değilim fatura 82 küsür gelmiş diğer bedava günler dışında pek fala kimseyle görüşmem anlayamadım gitti bu nasıl bedava...

faturanıza bir bakın ayrıntılara.
    belkide turkcell numarası sandığınız bir numara hattını başka bir operatöre taşınmış olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basri GS lı kardeşim ben Turkcel 150 kontörlü 5 dk 2 kontör kampanyasındayım. Şuan yani bı gece 23.58 de o mesajı anılan no ya göndersem olur mu acaba...

sadece faturalı hatlar katılabilir.
    kontorluler faydalanamaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın basrimutaf Turkcellden Cayma Bedelli Kontratlar- 1SENE BEDAVA KONUŞUN a üye olanlar yararlanabilirmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bertancakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın basrimutaf Turkcellden Cayma Bedelli Kontratlar- 1SENE BEDAVA KONUŞUN a üye olanlar yararlanabilirmi
    evet. her ikisindende iki hat ile yararlanıyorum şuan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    100 kişiye haber vermişimdir bu kampanyayı.
    hepsinden bi teşekkür almak yetiyor
    teşekkürler basri abi sen yeterki teşekkür iste senimi kıracam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet akşam bir tane daha aldım. Tebrikler mesajı tam yirmi dakika sonra geldi. Son bir tane daha var. Onuda ay sonuna kadar alırım herhalde. yeni haberlerini bekliyoruz.

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri